مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: تاکنون ۴۷۲ میلیارد تومان تسهیلات کسب و کار ها‌ی آسیب دیده از کرونا در فارس پرداخت شده است که در این خصوص فارس، در رتبه چهارم کشور قرار دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سهراب مختاری گفت: متولیان کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا در سراسر این استان در مجموع با ۷۱۰ میلیارد تومان به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که از این میزان تاکنون ۴۷۲ میلیارد تومان تسهیلات به آنان پرداخت شده است.

او افزود: این استان در حال حاضر در حوزه ثبت نام متقاضیان تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا رتبه سوم کشور را در اختیار دارد.

مختاری با بیان اینکه ۴۲ هزار و ۳۷۸ کارگاه استان فارس برای دریافت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا ثبت نام کرده‌اند، گفت: تاکنون ۴۷۲ میلیارد تومان تسهیلات به اینگونه کسب و کار‌ها در این استان پرداخت شده که در این خصوص فارس، در رتبه چهارم کشور قرار دارد.

او ادامه داد: در حال حاضر ۱۲ هزار و ۴۵۴ پرونده با تقاضای ۲۱۸ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی در اختیار شعب بانک‌های عامل استان فارس قرار گرفته است که باید زمینه پرداخت این وام‌ها تسهیل شود تا کسب و کار‌های متضرر از شیوع ویروس کرونا در این استان از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

مختاری اظهار داشت: شهرستان‌های گراش، لارستان، مُهر و خرم‌بید عملکرد ممتازی در پرداخت تسهیلات کرونایی داشته‌اند، همچنین عملکرد شهرستان‌های فیروزآباد، مرودشت، استهبان، رستم، خنج و فسا در این زمینه نسبتا خوب بوده لیکن شهرستان‌های ممسنی، اقلید، کوار، بوانات و سپیدان عملکرد خوبی نداشته‌اند که باید در این مناطق تلاش آن‌ها برای پرداخت این تسهیلات دوچندان شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس اظهار داشت: به واحد‌های اقامتی این استان که از شیوع کرونا آسیب جدی دیده‌اند بین ۵۰۰ تا ۹ هزار میلیون ریال تسهیلات کم بهره پرداخت خواهد شد.

او افزود: ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و ورزش و جوانان استان فارس باید فعالان بخش‌های مرتبط را شناسایی و با استفاده از روش‌های مختلف از جمله ارسال پیامک به آن‌ها در مورد پرداخت این تسهیلات اطلاع رسانی کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس ادامه داد: به باشگاه‌های ورزشی نیز تا سقف ۹۶۰ میلیون تومان تسهیلات کم بهره پرداخت خواهد شد که در این شرایط کرونایی می‌تواند به پایداری مشاغل و تدوام سرمایه‌گذاری‌ها کمک کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار