آذری جهرمی اعلام کرد تا ۲ هفته آینده روستا‌های شمال استان به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند و می‌توانند از اینترنت پرسرعت استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناورزی اطلاعات  در ادامه برنامه های بازدید میدانی خود در سیستان و بلوچستان به شهرستان های زابل، هامون، نیمروز، هیرمند و زهک در شمال این استان رفت و وضعیت ارتباطات در روستاهای تابعه این شهرها را بررسی کرد.

وزیر ارتباطات امروز با همراهی استاندار و نماینده مجلس منطقه در روستاهای حسن آباد از توابع شهرستان هامون، نور محمد بزی از توابع شهرستان نیمروز، روستای سیادک از توابع شهرستان هیرمند و قلعه کمک از توابع شهرستان زهک حضور یافت و با اهالی این روستاها درباره مسائل و مشکلات آنان گفت و گو کرد.

وی در این بازدیدها به مردم این مناطق اعلام کرد تا ۲ هفته آینده روستای آنان به شبکه ملی اطلاعات متصل می شود و می توانند از اینترنت پرسرعت استفاده کنند.

وزیر ارتباطات در این بازدیدها با وعده توسعه پوشش اینترنت پرسرعت اظهار امیدواری کرد هیچ دانش آموزی دیگر از امکان آموزش مجازی در این مناطق محروم نباشد.

همچنین وزیر ارتباطات در ادامه بازدیدهای خود به ایستگاه پمپاژ آب شهید محبعلی فارسی در شهرستان زهک رفت و از نزدیک در جریان طرح آبیاری دشت سیستان قرار گرفت.

وزیر ارتباطات در پایان بازدیدهای امروز خود از مجموعه سابق مرکز فنی و حرفه ای زابل در منطقه محمد آباد نیز بازدید کرد و با توضیحات استاندار سیستان و بلوچستان در جریان تبدیل این مجموعه متروکه به کمپ ترک اعتیاد قرار گرفت.

تمام روستا‌های مرزی بالای ۲۰خانوارتحت پوشش اینترنت قرار می‌گیرند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: روستا‌های بالای ۲۰خانوار در مناطق مرزی تحت پوشش اینترنت قرار می‌گیرند و روستا‌های اطرافشان نیز از اینترنت برخوردار می‌شوند.

 محمد جواد آذری جهرمی  در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تاکنون ۲هزار و ۵۰۰ روستا به شبکه ارتباطات متصل شده است اظهارداشت: یکهزار و ۲۰۰ روستای فاقد دسترسی به اینترنت در این استان باقی‌مانده که در تلاش هستیم اتصال آن‌ها تا پایان دولت دوازدهم به اتمام برسد.

او  افزود: تمامی این روستا‌ها به صورت جداگانه بررسی و ظرفیت‌های مورد نیاز آن‌ها استخراج شده و تعدادی از این روستا‌ها هم نیاز به تصمیم‌گیری میدانی دارد تا بر این اساس ملاحظات لازم در طراحی‌ها لحاظ شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: روستا‌های بالای ۲۰خانوار در مناطق مرزی و روستا‌های همجوارشان از اینترنت برخوردار می‌شوند و برخی ایستگاه‌ها و پایانه‌های مرزی جدید که نیازمند اتصال به شبکه فیبر نوری هستند نیز برای اتصال آن‌ها برنامه‌ریزی شده است.

او  تصریح کرد: با اتصال این مناطق به اینترنت، تفاوتی بین دانش‌آموزان، دانشجویان و شهروندان ساکن مناطق مرزی و شمال شهر تهران به لحاظ دسترسی به اینترنت وجود نخواهد داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز اجرای طرح‌های زیرساختی مخابراتی را نیاز جدی این استان بویژه برای امور تحصیلی و اشتغال و سایر امور زندگی دانست.

احمدعلی موهبتی اجرای طرح‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را مستلزم همراهی مردم و همه دستگاه‌های اجرایی دانست.

او با بیان اینکه راه‌اندازی یک سایت با هزینه‌های سنگین ایجاد می‌شود بیان کرد: مردم از دولت انتظار دارند که اقدامات خوبی انجام دهد و دولت نیز انتظار دارد که نگهداری از تجهیزات و استفاده از سیستم را متعلق به خودشان بدانند و کمک کنند که این خدمات دوام و بقا داشته باشد.

محمدجواد آذری جهرمی به همراه احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان صبح امروز با هدف بررسی وضعیت ارتباطی و مخابراتی شمال استان، عازم منطقه سیستان شد.

او در جریان سفر به منطقه سیستان از روستای حسن آباد ورمال، روستای نورمحمد دشتی نیمروز، روستای سیادک هیرمند و روستای قلعه کنگ شهرستان زهک زیرساخت‌های مخابراتی این مناطق بازدید کرد.

وزیر ارتباطات حدود یک هفته است که در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان به سر می‌برد و از نزدیک مسایل و مشکلات این حوزه را رصد می‌کند.

او  در این سفر ۱۰ روزه به سیستان و بلوچستان روند محرومیت زدایی حوزه ارتباطات روستایی و مناطق محروم این استان را پیگیری می‌کند.

هدف‌گذاری اتصال ۱۲۰۰ روستا به شبکه اینترنت، تقویت پوشش جاده‌ای و ایجاد ارتباطات پایدار از جمله برنامه‌های سفر آذری جهرمی به سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.