به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، عبدالمجید کشوری مدیرکل زندانهای لرستان روز چهارشنبه به رسانهها اعلام کرد: با بهره برداری از خط تولید نیمه صنعتی در اردوگاه حرفه آموزی و کاردرمانی خرم آباد، ظرفیت تولید ماسک سه لایه در زندانهای استان به بیش از هشت هزار عدد در روز افزایش یافته و زمینه اشتغال ۱۰ مددجو فراهم شده است.
او افزود: در دوران جدید تحول زندانها که توسعه برنامههای اشتغالزا و مهارت آموزی، به عنوان یکی از مهمترین اولویتها در حال پیگیری است بخش خصوصی میتواند نقش موثری ایفا کند.
مدیرکل زندانهای لرستان اظهار داشت: توسعه اشتغال همواره به عنوان یک اصل مهم در همه جوامع، موضوعی چالش برانگیز و اساسی بوده است چراکه ارتقای توان افراد از طریق فراهم ساختن زیرساختهای پایدار منجر به رشد اقتصادی یک مجموعه میشود.
کشوری افزود: باتوجه به اینکه بیکاری یکی از عوامل بزه و ارتکاب جرم از سوی مجرمان است، این سازمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، توانست اقدامات مطلوبی در خصوص حرفه آموزی و اشتغال زندانیان به صورت مستقل و یا از طریق فراهم ساختن زمینه حضور بخش خصوصی انجام دهد.
او با اشاره به سند تحول دستگاه قضا تصریح کرد: اهمیت بازپروری زندانی و فراهم ساختن شرایط لازم برای اصلاح و جامعه پذیری او بسیار مورد توجه قرار دارد.
مدیرکل زندانهای لرستان ضمن دعوت از بخش خصوصی برای مشارکت در اجرای طرحهای اشتغال زا ویژه زندانها ادامه داد: رویکرد جدید قوه قضاییه و سازمان زندانها به گونهای طراحی شده است که همه زمینههای لازم ازجمله نیروی انسانی و فضای فیزیکی مناسب را به منظور حضور کارآفرینان و صنعتگران برای اجرای پروژههای اشتغالزایی دارد.
کشوری ابراز امیدواری کرد: به زودی شاهد تحقق اشتغال ۵۰ درصدی زندانیان محکوم در زندانهای لرستان باشیم.
گفتنی است اشتغالزایی برای ۲۳ درصد محکومان استان از ابتدای سالجاری تاکنون محقق شده است و تا پایان سال نیز به حدود ۲ برابر افزایش مییابد.
انتهای پیام/ر