رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : امسال ۱۷۰۰ کیلوگرم زعفران در استان تولید شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سطح زیر کشت زعفران استان را ۴۲۲ هکتار اعلام کرد و گفت : ۱۲۰هکتار از این سطح امسال به سطوح زعفران استان کرمانشاه افزوده شده و تولید عمده زعفران استان مربوط به ۳۰۲هکتاری است که از قبل داشتیم.

او متوسط عملکرد زعفران استان را چهار کیلوگرم در هکتار اعلام کرد و گفت : امسال ۱۷۰۰ کیلوگرم زعفران در استان تولید شد.

او با بیان اینکه در همه شهرستان‌های استان بجز قصرشیرین و سرپلذهاب زعفران کاشت شده، افزود: بیشترین سطح زعفران را در شهرستان‌های کرمانشاه، دالاهو و هرسین داریم.

او به سازگاری زعفران با شرایط اقلیمی و آب و هوایی استان اشاره کرد و افزود: کرمانشاه از گذشته‌های دور خواستگاه کشت زعفران بوده و امروزه نیز زعفران تولیدی کرمانشاه از مرغوبیت و کیفیت بالایی برخوردار است.

او با اشاره به پنج واحد فعال بسته بندی زعفران در استان گفت: با وجود این ظرفیت‌ها توسعه کشت زعفران در برنامه سازمان و در اولویت قرار گرفته، به طوری که سال آینده نیز در سطح ۱۰۰هکتار توسعه کشت این محصول دیده شده است 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.