در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم طرز تهیه کیک‌ارده اسپایسی  را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز
تخم‌مرغ..... ۳ عدد

شکر..... ۱۷۰ گرم

ماست..... ۲۳۰ گرم

روغن مایع.... ۱۵۰ گرم

ارده ....۱۰۰ گرم

آرد..... ۲۷۰ گرم

بیکینگ پودر...... ۳ قاشق چایخوری

روش‌تهیه

فر را با دمای ۱۷۵ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش تقریبی ۹ پیمانه چرب کنید و کنجد بپاشید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس همزن را خاموش کنید و ماست، روغن مایع و ارده را به مایة تخم‌مرغی بیفزائید و با مفتول دستی مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را نیز افزوده و مخلوط نمائید. اکنون نیمی از مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و در حدود ۱۵ دقیقه در فر بپزید. سپس کیک را از فر درآورید و مواد میانی را رویش بریزید و باقیماندة مایة کیک را بیفزائید و رویش را صاف کنید. اینک کیک را به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۶۰ درجة سانتیگراد بپزید. آن‌گاه کیک را از فر درآورید و پس از ۱۰ دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرة سیمی بگذارید تا خنک شود. حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید کیک رابا سس کارامل بیارایید

خواص ارده

ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد. از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می‌کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می‌باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.