به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تهیه سوپ پرتقال در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.
مواد اصلی
آب پرتقال ۲ لیوان
آرد ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
مرغ ۱ کیلوگرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
ابتدا مرغ را با افزودنیهای دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا کرده و آن را چرخ کنید. درون ظرفی مناسب روغن یا کره را داغ کرده و پیاز رنده شده را در آن سرخ کنید و پس از آن سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت دهید
به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه کرده و پس از چند دقیقه نمک و ادویه را هم اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کرده و سپس آب پرتقال، مرغ و شکر را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با هم بجوشند. سوپ را پس از این مدت آماده سرو کنید.
سایر نکات
میتوانید برای تزیین از جعفری خرد کرده استفاده کنید.
اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط کن میکس کنید تا سوپ شما یکنواخت شود.
حواستان باشد آرد را کم کم به سوپ اضافه کنید تا گلوله نشود و پس از اضافه کردن آرد مدام هم بزنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/