به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، گوشیهای هوشمند در سالهای اخیر قیمت بسیار بالایی پیدا کردهاند و تقریبا تمامی مردم جهان یک گوشی هوشمند را همراه خود دارند. همین موضوع باعث شده است تا افراد بیش از پیش مراقب گوشیهای خود باشند، اما هر چه قدر هم که مراقب گوشی باشیم باز ممکن است به دلیل لغزش یا سر خوردن از دست روی زمین افتاده و گوشی آسیب ببیند. همانقدر که هزینه خرید گوشی هوشمند بالا است، هزینه تعمیر گوشی به خصوص نمایشگر نیز ممکن است بالا باشد و به این ترتیب فرد مجبور به پرداخت هزینه بسیار بالایی خواهد شد.
اما اخیرا محققان توانستهاند ثابت کنند که در صورت شکستن نمایشگر گوشی میتوان از روغن بذر کتان استفاده کرد که قابلیت ترمیم بسیار بالایی دارد. محققان کرهای توانستهاند یک ماده بی رنگ تولید کنند که میتواند ترکهای موجود روی سطوح شیشهای را برطرف کند.
براساس اطلاعات منتشر شده از سوی این تیم محقق ظاهرا عملکرد مایع به این صورت است که پس از استفاده از آن میکروکپسولها در اثر بخورد با لبههای شکسته شیشه از هم میپاشند و به این ترتیب روغن بذز کتان از آنها خارج شده و به سمت محل شکسته شدن شیشه وارد میشوند.
مزیت این ماده نسبت به سایر مواد تولید شده در گذشته، به امکان استفاده از آن در اجسام سخت و شکننده مربوط میشود این در حالی است که موادی که در گذشته وجود داشتند صرفا برای مواد نرم و پس از حرارت دهی با دمای بالا مورد استفاده میگرفتند، اما ماده جدید تولید شده توانایی ترمیم به صورت خودکار و در دمای پایین را دارد و این موضوع میتواند برای بسیاری از امور کارآمد باشد. گفتنی است که ماده جدید ترمیم کننده تولید شده میتواند در زمان ۲۰ دقیقه بیش از ۹۵ درصد از سطح آسیب دیده را ترمیم کند. در حال حاضر این ماده در مرحله آزمایش قرار دارد، اما در آیندهای نزدیک باید شاهد ورود آن به بازار باشیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/