به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، در نشست ارزیابی روند اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی که به میزبانی سپاه فجر استان برگزار شد، ناظر کشوری ویژه این طرح در بازدید از روند اجرای طرح در شیراز، گفت: اگر چه وزارت بهداشت بر اساس قانون، تولیت و حاکمیت سلامت مردم را دارد، اما این طرح نشان میدهد که برای دستیابی به اهداف سلامت همه باید در کنار هم باشیم.
امیراحمد اخوان افزود: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی دارای یک سری مولفههایی است که از توان وزارت بهداشت به تنهایی خارج بوده و میتوان گفت که تنها ۲۰ درصد از اجرای این طرح در اختیار حوزه بهداشت بوده و برای دستیابی به اهداف تعریف شده، فعالیتها و همکاریهای بین بخشی خیلی قوی نیاز است.
او با بیان اینکه حضور سازمانهایی نظیر سپاه، بسیج، هلال احمر، آموزش و پرورش و بسیاری از ارگانهای دیگر، تاکیدی بر مشارکتی بودن این طرح است، افزود: خوشبختانه همکاری سپاه و بسیج در این طرح بسیار مطلوب و چشمگیر بوده و انتظار میرود، تمامی ارگانهای مرتبط، از تمامی پتانسیل در اختیار استفاده کند.
اخوان تاکید کرد: مشخص است که وضعیت ابتلا و مراجعه مردم با پیش از آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بسیار تفاوت کرده است، اما مردم نباید دچار ساده انگاری و عادی انگاری شرایط شوند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز گفت: همکاری دانشگاه و سپاه فجر استان در مقابله با بیماری کووید ۱۹ منحصر به طرح شهید حاج قاسم سلیمانی نبوده و از ابتدای شیوع بیماری، این همکاری در بهترین حالت ممکن انجام شده است.
عبدالرسول همتی افزود: بی شک، رمز موفقیت استان فارس در حوزه پیشگیری و درمان موفق بیماران که بارها مورد تائید وزیر بهداشت و مسوولان وزارت بهداشت قرار گرفته، ناشی از همکاری بین بخشی، مشارکت مردمی و سیاست گذاریهای استانی به موقع و صحیح است.
او افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز با داشتن ۲۶۹۵ واحد ارائه کننده خدمات بهداشتی شامل مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، خانههای بهداشت و پایگاههای سلامت، بزرگترین شبکه بهداشتی کشور را داراست.
همتی اضافه کرد: افتخار تمامی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز این است که در طرحی که مزین به نام شهید حاج قاسم سلیمانی است، با سپاه فجر استان همکاری تنگاتنگ و صمیمانهای را دارند.
معاون بهداشت دانشگاه اعلام کرد: ردگیری ۳۰۰۱ بیمار از سوی کادر مجموعه سلامت فارس در بسیج و بررسی ۹۲۸ فرد در تماس نزدیک با افراد بیمار از سوی تیمهای مراقبتی و انجام ۷۴۳ تست سریع تشخیص بیماری کووید ۱۹ نشانی بر این همکاری است.
سرهنگ محمدرضا رجبی معاون عملیات سپاه فجر استان فارس نیز در این نشست به ارائه گزارش اقدامات انجام شده در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت.
در ادامه معاون هماهنگ کننده سپاه فجر فارس نیز در این نشست بر آغاز همکاری سپاه فجر استان در کنترل بیماری کووید ۱۹ پیش از ابلاغ طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تاکید کرد و امضای ۴ تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز را موجب هم افزایی توان طرفین در مقابله با ویروس کرونا دانست.
سرهنگ علی محمد محمدی افزود: پس از ابلاغ طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، این طرح، محور فعالیتهای مقابلهای با بیماری کووید ۱۹ قرار گرفت.
انتهای پیام/