سخنگوی وزارت بهداشت به معرفی موادغذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی سالمندان در دوران کرونا پرداخت.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به موادغذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی سالمندان در دوران کرونا اظهار کرد:  انجام مراقبت‌های تغذیه‌ای در سالمندان به‌ منظور افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس کووید -۱۹ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به سالمندان توصیه می‌شود طی روز آب فراوان بنوشند و از منابع ویتامین C شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها در رژیم غذایی خود استفاده و از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها اجتناب کنند.

وی ادامه داد: به‌ دلیل کاهش جذب کلسیم و ویتامین D در بدن سالمندان توصیه‌ می‌شود روزانه حداقل دو لیوان شیر یا معادل آن لبنیات مصرف کنند همچنین ضروری است که برای مصرف مکمل کلسیم و ویتامین D با پزشک خود مشورت کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: همزمان با افزایش سن، جذب ویتامین B۶ و B۱۲ در بدن کاهش پیدا می‌کند و لازم است این کمبود از طریق مواد غذایی شامل گوشت، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات سبوس‌دار جبران شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.

لاری با توصیه تغدیه ای به سالمندان اظهار کرد: سالمندان از نوشیدن چای یک ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا به‌دلیل تاثیر آن در کاهش جذب آهن و  از مصرف مواد قندی و شیرین، غذاهای چرب، سرخ‌ شده و پرنمک که موجب تحریک سیستم ایمنی بدن می‌شود، به‌طور جدی خودداری کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار