به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، رسول اسکندری معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت استان کرمانشاه گفت: پس از ابلاغیه شماره ۱۸۰۳۸۷/۶۰ مورخ ۲۲/۷/۹۹ از سوی وزارت خانه مبنی بر ایجاد وحدت رویه در فعالسازی معادن و محدودههای غیرفعال موضوع در شورای معادن استان مطرح و مورد استقبال و تأکید ؛ استاندار کرمانشاه و سایر اعضای شورا گرفت و متعاقب آن این سازمان اقدامات مهم و مؤثری انجام داد.
معاون امور معدنی و صنایع معدنی استان کرمانشاه تأکید کرد: برگزاری مزایده ۱۲ فقره پروانه بهرهبرداری و پروانه اکتشاف در ابتدای آذرماه امسال که این مزایده بااطلاع رسانی قبلی از طریق پورتال سازمان و جراید محلی و سراسری صورت گرفت که پس از انجام مزایده دو مورد به متقاضیان واجد صلاحیت واگذار و ۱۰ مورد که در مزایده متقاضی نداشتند در سامانه کاداستر آزادسازی شد.
همچنین مقدمات و بررسیهای لازم در خصوص برگزاری مزایده بعدی معادن استان شامل ۹۰ فقره پروانه بهرهبرداری پروانه اکتشاف و گواهی کشف در حال انجام است که بهزودی اطلاعرسانی آن از طریق رسانهها و جراید عمومی انجام و در بهمنماه امسال مزایده برگزار خواهد شد.
اسکندری در ادامه افزود: برای فعالسازی معادن غیرفعال و راکد تاکنون ۴۷ فقره اخطار کتبی به معادن مزبور اعلام وبر اساس ابلاغیه مقام عالی وزارت در صورت عدم انجام اقدام لازم توسط بهرهبرداران این معادن در مهلت تعیینشده، فرآیند سلب صلاحیت آنها در شورای معادن استان انجام و این معادن نیز از طریق مزاید به افراد واجد صلاحیت واگذار خواهد شد.
او از دیگر اقدامات مهم انجامشده بررسی و تعیین تکلیف محدودههای درخواستی و اکتشافی معدنی عنوان کرد و ادامه داد: هماکنون ۵۰۰ محدوده درخواستی و اکتشافی معدنی تعیین تکلیف و در لایه آزادسازی سامانه کاداستر قرارگرفته که در زمان مقرر و پس از اطلاعرسانیهای لازم توسط وزارت صمت آزادسازی خواهد شد.
معاون امور معادن در پایان یادآور شد: همچنین بررسی و اصلاح محدودههای امیدبخش شامل ۷ محدوده قیر طبیعی در شهرستان گیلانغرب و ۹ محدوده در شهرستان سنقر انجام و مقدمات واگذاری آن از طریق مزایده عمومی در حال انجام است.
انتهای پیام/ز