هزینه‌ای که بحران همه‌گیری ویروس کرونا به جهان تحمیل کرده مورد ارزیابی کارشناسان اقتصادی قرار گرفته است.

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، هزینه‌ای که بحران همه‌گیری ویروس کرونا به جهان تحمیل کرده توسط کارشناسان اقتصادی مورد ارزیابی قرار گرفت. همه ی کشور‌های جهان در مجموع بیش از ۱۳ تریلیون دلار برای مبارزه با ویروس کرونا خرج کرده اند.

این مبلغ بسته مالی حدود ۹۰۰ میلیارد دلاری اقتصاد کشور را که در کنگره آمریکا توافق شده نیز در نظر می‌گیرد. به گفته کارشناسان، در سال ۲۰۲۱ بدهی ملی جهانی به ۱۲۵ درصد از کل تولید ناخالص داخلی خواهد رسید.

تمامی خسارت وارده به اقتصاد جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا در پایان سال ۲۰۲۱ بالغ بر ۷ تریلیون دلار خواهد بود. این پیش بینی قبلاً توسط اقتصاددان ارشد سازمان همکاری اقتصادی و توسعه لورنس بون ارائه شده بود.

در اقتصاد‌های پیشرفته، بدهی ملی در ژوئیه امسال برابر با ۱۲۸ درصد تولید ناخالص داخلی جهان بود. پس از جنگ جهانی دوم، کشور‌های پیشرفته به لطف رشد اقتصادی توانستند به سرعت سطح بدهی‌ها را کاهش دهند. تا سال ۱۹۵۹، نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی به کمتر از ۵۰ درصد رسیده بود. با این حال، تحلیلگران اطمینان دارند، این بار دستیابی به چنین نتایجی دشوارتر خواهد بود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار