به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهمن روشنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به گذر از موج سوم کرونا در کشور،گفت : براساس شاخصهای درمانی که اخیرا از سوی وزارت بهداشت اعلام شده، تعداد بیماران بدحال شامل بیمارانی که مشکل تنفسی داشتند، سطح اکسیژن خون آنها کمتر از ۹۳ بود و یا اینکه کاهش هوشیاری داشتند و در موج سوم کرونا به مراکز درمانی کرمانشاه مراجعه کردند، بیشتر از میانگین کشوری بوده است.
او گفت : خوشبختانه با این وجود تمام بیماران بدحال کرونایی استان را پذیرش کردیم و با تلاش کادر درمان در کنترل موج سوم کرونا موفق بودیم.
او ادامه داد: در شاخص درصد فوتی به بستری هم با وجود اینکه بیماران بدحال تری پذیرش کرده بودیم، اما ۲.۵ درصد آمار فوتی بیماران بستری شده استان از میانگین کشوری کمتر بود.
روشنی افزود: درحالی که میانگین درصد فوتی به بستری در کشور حدود ۱۲.۱ درصد است، این رقم در استان کرمانشاه حدود ۹.۷ درصد بود.
او افزود: در شاخص میزان فوتی در بخش اورژانس و مراقبتهای ویژه هم آمار ما از میانگین کشوری بسیار کمتر بود که نشان از رسیدگی مناسب و مطلوب کادر درمانی استان به بیماران کرونایی دارد.
ارسلان نادری پور رئیس هیات مدیره سازمان نظام پرستاری استان کرمانشاه با تاکید براینکه کادر پرستاری استان در ایام کرونا علیرغم مشکلات اقتصادی که دارند هیچگاه در انجام وظایف خود کوتاهی نکردند، گفت: پرستاران کرمانشاه دراین مدت با وجود مشکلات و چالشهایی که پیش روی فعالیتهایشان دارند، اما در مقابله با کرونا به خوبی پای کار بوده اند.
او گفت: در حال حاضر هم برای خدمت در بخش کرونا لیست انتظار داریم و بسیاری از پرستاران میخواهند که در این بخش انجام وظیفه کنند.
رئیس هیات مدیره سازمان نظام پرستاری استان از استاندار کرمانشاه خواست تا به پاس خدمات پرستاران استان خیابانی در شهر به نام پرستار نامگذاری شود که این درخواست مورد موافقت استاندار قرار گرفت.
او افزود: از زمانی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده، بنا به تشخیص ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا کارمندان دستگاههای اجرایی بصورت ۵۰ درصد در محل کار حضور پیدا میکنند، اما طی این مدت پرستاران نه تنها مدت زمان کارشان کم نشده، بلکه بیشتر هم شده که انتظار داریم پیگیریهایی برای اختصاص پاداش به پرستاران انجام شود .
انتهای پیام/د