متخصص طب سنتی گفت: از دیدگاه طب سنتی قارچ یک خوردنی بد هضم و غلیظ کننده خون است که باید از مصرف زیاد آن به ویژه همراه با گوشت خودداری شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، دکتر محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی گفت: در منابع طب ایرانی از قارچ با نام‌های کماة و سماروغ، به عنوان یک خوردنی بدهضم و غلیظ کننده خون یاد شده  است و باید از مصرف زیاد آن به ویژه همراه با گوشت خودداری شود.

او با اشاره به هضم دشوار قارچ افزود: مصرف این خوراکی برای افراد سالخورده، زنان باردار و شیرده و مبتلایان به بیماری‌های گوارشی مناسب نیست.

عسکر فراشاه ادامه داد: زیاده روی در مصرف قارچ نیز سبب غلظت خون شده و به ویژه برای مبتلایان به فشارخون می‌تواند آسیب رسان باشد.

متخصص طب سنتی تصریح کرد: افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی، افراد با مشکل کبد چرب یا کویت روده و یا درد مفاصل و نقرص نیز باید از مصرف این ماده خوراکی پرهیز کنند.

انتهای پیام/ غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.