رحیم حیات قریشی گفت: چابهار به عنوان یک منطقه راهبردی می‌تواند دروازه پاکستان برای دسترسی به کشورهای خاورمیانه باشد برای همین باید روابط را روز به روز گسترش داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، رحیم حیات قریشی سفیر جمهوری اسلامی پاکستان در تهران در دیدار با مدیرعامل منطقه آزادچابهار اظهارداشت: ما امروز معتقدیم که این کشورها نیستند که توسعه می یابند بلکه مناطق هستند که توسعه و پیشرفت را تجربه می کنند.

او  بیان کرد: ما به تعهدات تاریخی کشورمان با توجه به اشتراکات دینی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی با ایران پایبند هستیم.

سفیر جمهوری اسلامی پاکستان در تهران گفت: برای افتتاح مرز ریمدان و آشنایی از ظرفیت‌های چابهار به این منطقه سفر کرده‌ام و خوشحالم از اینکه می‌بینم ظرفیت‌های خوبی برای آغاز فعالیت‌های اقتصادی و تجاری وجود دارد.

او اظهارداشت: پاکستان بر توسعه روابط با ایران تاکید دارد و ما تمایل به حضور و سرمایه گذاری در چابهار هستیم و باید بخش خصوصی در این زمینه ورود کند.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود در منطقه آزاد چابهار و گوادر از طریق مرز ریمدان در راستای رشد اقتصادی دو کشور بسیار حائز اهمیت است.

عبدالرحیم کردی افزود: افتتاح بازار ریمدان آغاز فصل جدیدی برای کاهش و از بین بردن فعالیت‌های غیرقانونی در مرز است.

او با اشاره به اینکه کالاهای مورد نیاز پاکستان را می‌توان با هزینه کمتر در منطقه آزاد چابهار تولید کرد گفت: هم‌اینک سرمایه گذاران فعالی از کشور پاکستان در منطقه حضور دارند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار بیان کرد: هم‌اینک فرصت مناسبی برای ایران و پاکستان جهت ارتقای روابط اقتصادی بین دو کشور است.

او ادامه داد: در خصوص تأمین برق و انرژی مورد نیاز در گوادر پاکستان می توانیم همکاری خوبی با هم داشته باشیم.

کردی افزود: در خصوص سرمایه گذاری مشترک در بندر و در شرکت‌های تولیدی آمادگی مناسبی در ایران وجود دارد که از سرمایه گذاران کشور دوست و برادر پاکستان استقبال می‌کنیم.

او  ادامه داد: حتی در صورت فراهم شدن شرایط از طرف کشور پاکستان، می‌توان منطقه صنعتی ویژه مشترکی برای دو کشور راه اندازی کرد.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: کریدور اقتصادی پاکستان و چین به اضافه همکاری گوادر و چابهار می‌تواند موجبات رونق اقتصادی، تجاری و ترانزیتی منطقه‌ای قابل توجهی را ایجاد کند.

او بیان کرد: نه تنها پاکستان بلکه چین هم می‌تواند از طریق مرز ریمدان به شرق اروپا متصل شود.

انتهای یپام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.