در گزارش زیر طرز تهیه کدو حلوایی کبابی با سس سیب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرد شدن هوا فرصت مناسبی است تا پای دسر‌های هیجان انگیز را به دورهمی‌های پاییزی خود باز کنید. کدو حلوایی کبابی هم مثل موس کدو تنبل، یکی از دسر‌های متفاوت و خاص پاییزی است. معمولا کدو حلوایی‌های کبابی عادی برش‌های کدو هستند که در فر پخته می‌شوند و در آخر کمی ادویه به آن اضافه می‌شود. در این دستور پخت، کدو حلوایی به صورت درسته استفاده شده و با سس سیب سرو می‌شود. اگر با سس سیب آشنایی ندارید اصلا نگران نباشید. در ابتدا نحوه تهیه این سس خوشمزه را به شما توضیح داده و سپس به سراغ کدو حلوایی کبابی خوش‌عطر می‌رویم.

مطمئن باشید که عطر و طعم سیب و دارچین در کنار کدو حلوایی ترکیب گرم و دلنشینی است که خاطره خوشی در خنکای پاییز در ذهنتان باقی خواهد گذاشت.


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از آش سورولی تبریزی و دمپختک باقالی زرد به روش تهرانی تا انواع کوردن بلو و دسر یلدایی پاناکوتا + تصاویر


مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی کبابی

کدو حلوایی کوچک شیرین چهار عدد
سس سیب دو پیمانه
پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کدو حلوایی کبابی

برای تهیه کدو حلوایی کبابی بهتر است ابتدا سس سیب را آماده کنیم. هشت عدد سیب زرد متوسط انتخاب کنید. پوست آن‌ها را بگیرید و خرد کنید. سپس سیب را با کمی پوست لیمو ترش، سه قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آب‌لیمو، نصف پیمانه شکر و یک لیوان آب در قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

کمی دارچین و نمک به آن اضافه کنید، در قابلمه را ببندید تا سیب‌ها کاملا بپزند. وقتی که سیب‌ها کاملا نرم شدند پوست لیمو را از مواد جدا کرده و مواد را با غذاساز یا با دست له کنید تا حالت پوره به خود بگیرد. در این مرحله سس سیب خوشمزه و خوش‌عطر شما آماده است. البته در صورتی که سیب مورد استفاده شما خیلی شیرین بود، مقدار شکر کمتری استفاده کنید.

فر را با دمای ۱‍۶۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. یک سینی مناسب فر انتخاب کرده و آن را چرب کنید.

در همین فاصله سس سیب، دارچین، نمک و فلفل را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید تا سس شما کاملا مزه‌دار شود.

در این مرحله از تهیه کدو حلوایی کبابی باید به آماده‌سازی کدو حلوایی بپردازیم. ابتدا کدو حلوایی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. سر آن را با چاقو برش دهید و دانه‌ها، رگ و ریشه‌های داخل کدو را با کمک قاشق خارج کنید. حال آن‌ها را در سینی فر چرب شده بچینید و در هر کدام نصف پیمانه از مخلوط سس سیب بریزید.

روی کدو حلوایی‌ها را با فویل محکم بپوشانید و سینی را در فر قرار دهید. کدو حلوایی کبابی پس از یک ساعت و نیم تقریبا آماده خواهد بود. زمانی‌که کدو حلوایی‌ها کاملا پخته و ترد شدند آن را از فر خار کرده و فویل را بردارید تا سرد شود.

چند نکته

این دسر هم به صورت سرد و هم به صورت گرم قابل سرو است.
در صورتی که دوست ندارید از کدو حلوایی درسته استفاده کنید و یا کدو حلوایی شما بسیار بزرگ است، می‌توانید کدو حلوایی کبابی را به صورت خرد شده تهیه کنید. تکه‌های کوچک‌تر کدو حلوایی را در سینی چیده و روی آن سس سیب و دارچین بریزید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۲ ۰۲ دی ۱۳۹۹
خیلی خوبه توی تابه بادر بسته وشعله کم هم میتونید درست کنید مفید برای این فصل وخوشمزه این دسر رو بعد از غذا میل کنید .
Iran (Islamic Republic of)
مهدی از بالامحل علیا جنب گذر مرادبیگ و حسام بیگ
۰۰:۳۱ ۰۲ دی ۱۳۹۹
گوشت و مرغ که نداریم کباب کنیم.کباب توی سرمون بخوره کاش میتونستیم لااقل آب مرغ و آب گوشت رو با نون سق بزنیم . ممنون از آموزش کباب .... گوشت نشد.... کدو کباب میکنیم.....خیار کباب میکنیم .... کباب کبابه دیگه .... ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
بینهایت عالی.بودباتشکرازشما