در مطلب زیر قصد داریم یک نوع صبحانه خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  غذا‌های گیلانی به دلیل عطر و طعم فوق‌العاده‌ای که دارند در سراسر ایران معروف هستند. این بار برای چشیدن یک صبحانه‌ی گیلانی خوشمزه با ما همراه باشید تا طرز تهیه پنیر برشته را به شما آموزش دهیم.

پنیر برشته که آن را به عنوان املت گیلانی یا املت شمالی هم می‌شناسند، یک املت ساده با عطر و طعم بی‌نظیر است. تقریبا در تمام مناطق گیلان این صبحانه خوشمزه را تهیه می‌کنند و آوازه‌ی آن به بسیاری از شهر‌های دیگر ایران هم رسیده است.


بیشتربخوانید


در روستا‌های مختلف گیلان پنیر برشته را با استفاده از پنیر‌های محلی تهیه می‌کنند که معروف‌ترین و بهترین آن‌ها پنیر سیاه‌مزگی است. پنیر سیاه‌مزگی معروف گیلانی، متعلق به روستایی با همین نام است. در آنجا این پنیر خاص را در فصل بهار با شیر تازه گوسفند تهیه می‌کنند. البته شما می‌توانید برای تهیه این املت خوشمزه از پنیر لیقوان، پنیر سفید، پنیر فتا یا حتی پنیر خامه‌ای هم استفاده کنید که در هر صورت خوشمزه خواهد شد.

غذا‌های سنتی و محلی شهر‌های مختلف ایران یکی از یکی خوشمزه‌تر هستند و آشنایی با این غذا‌ها باعث آشنایی بیشتر با فرهنگ غنی این مناطق می‌شود.

مواد لازم برای ۲ نفر

پنیر صبحانه: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
سیر رنده شده: ۴ حبه
شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۴۰ گرم
فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه: 

۱. در مرحله‌ی اول کره را با مقداری روغن در تابه بریزید تا ذوب شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.

۲. وقتی سیر کمی تفت خورد و عطر آن بلند شد، پنیر صبحانه را اضافه کنید و بعد از نرم شدن پنیر آن را با پشت قاشق پخش کنید و تفت دهید. در اینجا ما از پنیر خامه‌ای کیبی استفاده کردیم، اما شما می‌توانید از هر پنیری که دوست دارید مثل پنیر لیقوان، پنیر فتا یا پنیر محلی استفاده کنید.

۳. وقتی پنیر تفت خورد و کاملا نرم شد، شوید خشک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید.

۴. حالا تخم مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز کمی نمک به آن اضافه کنید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.