سازمان بهداشت جهانی در وبینار مشترک با سازمان جهانی غذا و داروی سازمان ملل به بررسی احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی پرداختند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پیتر هویسکوف، متخصص فنی ایمنی مواد غذایی و بیماری‌های مشترک انسان و دام در دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی گفت: احتمال ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا یا بسته بندی بسیار کم است و گسترش عفونت نمی‌تواند دلیلی برای محدودیت‌های تجاری باشد.

هویسکوف در یک وبینار مشترک سازمان بهداشت با همکاری سازمان غذا و کشاورزی بیان کرد: بسیار مهم است که کووید ۱۹ امنیت غذایی را تهدید نکند، من می‌خواهم بر این نکته تأکید کنم.

به نوبه خود، جفری لژون، متخصص ایمنی و کیفیت مواد غذایی فائو بیان کرد: هر بار که ویروس جابه جا می‌شود، به عنوان مثال از دست یک کارگر به سطوح و سپس به یک محصول یا بسته می‌رسد، غلظت آن کاهش می‌یابد؛ بنابراین بعید است که تماس با محصول متعاقباً منجر به عفونت شود.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۱ ۲۷ آذر ۱۳۹۹
اينجا كه اين حرفا حاليشون نيست و صب تا شب يه ريز به ملت ميگن دستاتونو دم و ديقه بشورين و ضد عفوني كنين
آخرین اخبار