به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، جلیل بالایی مدیرکل مدیریت بحران کرمانشاه گفت: تغییرات اقلیمی از دلایل اصلی تشدید آب رفتگیهای معابر در کرمانشاه است که برای رفع مشکلات نقاط بحرانی راه کارهای کوتاه مدت و بلندمدت اجرا میشود.
او با اشاره به تغییرات اقلیمی و متفاوت شدن الگوهای بارش طی حدود دو سال اخیرتصریح کرد: برای مثال در پاییز امسال حدود ۱۵۰ میلیمتر بارش در کرمانشاه داشتیم که فقط طی سه بارندگی رخ داد و مشابه این شرایط را در بارشهای سال گذشته هم داشتیم که مشکلات آب گرفتگی را تشدید کرده است.
بالایی افزود: مسیلها، نهرها و کانالهای آب داخل شهر ظرفیت عبور این میزان از رواناب به صورت هم زمان را ندارند که نتیجه آن تشدید روانابها و آب گرفتگی بیشتر در معابر است.
او با بیان اینکه هریک از دستگاهها مسئولیتی در این زمینه بر عهده دارندگفت:شهرداری موظف شده طرح جامع مدیریت آبهای سطحی شهر کرمانشاه را هرچه زودتر نهایی کند تا برای تصویب و تامین منابع در شورای برنامهریزی استان مطرح شود.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با اشاره به شناسایی و اصلاح ۲۳ نقطه حساس آبگرفتگی در شهر کرمانشاه از سوی شهرداری از سال گذشته تاکنون افزود: مشابه این کار باید برای سایر نقاط نیز انجام شود.
انتهای پیام /س