طاشی مدیر امور طیور استان گلستان در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان،گفت: در استان هزار و ۷ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۳۰ هزار و ۶۰۰ قطعه وجود دارد.
او ادامه داد: بر اساس ظرفیتهای استان، از ابتدای سال تاکنون ۲۲۰ هزار تن
گوشت مرغ تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵ درصد افزایش داشته است.
این مقام مسئول گفت: در حال حاضر مهمترین مشکل مرغداران تامین نهادههای مورد نیاز برای پرورش است.
او گفت: با راه اندازی سامانه بازارگاه، مقرر شده به صورت سیستمی نهادهها برای مرغداران بارگذاری شود که برای واحدهای مرغ گوشتی از اول آبان ماه آغاز شد.
استان گلستان رتبه دوم کشور را در تولید مرغ به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/م