به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مصطفی نچواک، متخصص تغذیه گفت : در زمان ابتلا به کرونا مایعات، الکترولیت ها، سدیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را باید با خوردن میوه و سبزیجات تامین کرد.
نچواک افزود: در زمان ابتلا به کرونا، مصرف آبمیوه رقیق شده و چای کمرنگ میتواند موارد مناسبی برای تامین آب بدن باشد و در این مدت باید پروتئین و ویتامین بدن تامین شود و همچنین تخم مرغ و گوشت مرغ بهترین مواد غذایی حاوی پروتئین است.
نچواک تصریح کرد: رژیم غذایی در این مدت باید سبک باشد، به گونهای که انرژی زیادی برای هضم مصرف نشود و سوپ مرغ با سبزیجات و هویج و جو بهترین گزینه است.
این متخصص تغذیه افزود: باید حجم غذا کم و تعداد دفعات بیشتر شود که میتوان به جای سه وعده پرحجم ۶ وعده کم حجم مصرف شود.
نچواک ادامه داد: مصرف ویتامین C نیز در این مدت بسیار اهمیت دارد. مرکبات منبع خوب تامین این ویتامین است و با مصرف پرتقال، نارنگی و کیوی میتوان ویتامین C بدن را تامین کرد.
او گفت: فرد مبتلا به کرونا نیاز بدن به ویتامین D را باید با مصرف مکملها تامین کند که به همین منظور مکملهای ۵۰ هزار واحدی ویتامین D ماهی یکبار باید مصرف شود. (علاوه بر مبتلایان به کرونا افراد سالم هم باید ویتامین D مصرف کنند.)
او افزود: هویج، کدو حلوایی و جگر به شرط تازه بودن منبع تامین ویتامین A هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک بسیاری میکند.
نچواک گفت: لبنیات نیز با شرط کم چرب بودن، تازه بودن و پروبیوتیک بودن باید مصرف شود.
این متخصص تغذیه یادآور شد: در دوران ابتلا به کرونا به هیچعنوان فست فود، سرخ کردنی ها، چربی و نمک زیاد نباید مصرف شود چرا که این مواد دارای چربی ترانس بالا و اشباع است.
او افزود: نوشابه، شکر و نوشیدنیهای شیرین سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند و مبتلایان به کرونا نباید این مواد را در رژیم غذایی خود استفاده کنند.
نچواک گفت: توصیههایی که در مورد تغذیه افراد مبتلا به کرونا ارائه میشود باید با مستندات علمی باشد و باید توجه داشت کسی که توصیه میکند از لحاظ علمی صلاحیت بیان این مطالب را داشته باشد.
انتهای پیام/ د