به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حالا که به خاطر شیوع بیماری کرونا ویروس کوید ۱۹ مجبوریم در خانه بمانیم و قرنطینه خانگی و فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت کنیم امکان درست کردن بعضی غذاها و تفریح کردن با آنها برای همه مهیا نیست. یکی از این غذاهای خوشمزه جوجه کباب سیخی روی منقل یا کبابپز به روش رستورانی است که به خصوص در روزهای تعطیل و سیزده به در هر سال پای ثابت سفره ایرانیهاست. اما یک خبر خوب برای شما داریم. شما به راحتی میتوانید جوجه کباب را با همان عطر و طعم در ماهیتابه آماده کنید و به صورت نونی یا با برنج میل کنید. فقط کافی است به مراحل مزهدار کردن مواد لازم برای جوجه کباب که مخصوص پخت جوجه در ماهیتابه است دقت کنید. طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با طعمی فوقالعاده در ماهیتابه بدون نیاز به سیخ و طرز تهیه سس جوجه کباب را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۸ نفر
مرغ پاک شده و جوجه کبابی خرد شده: ۲ و نیم کیلوگرم
فلفل دلمهای: نصف یک عدد
پیاز: نصف یک عدد
لیموترش: نصف یک عدد
زعفران دم کرده غلیظ: ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی: به مقدار لازم
فلفل کبابی: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
برای خوشمزه شدن یک جوجه کباب لذیذ رستورانی ترد و خوشمزه چه در ماهیتابه و چه روی منقل با سیخ باید بدانیم که جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم. برای درست کردن جوجه کباب در ماهیتابه بهتر است از سس مایونز یا ماست استفاده نکنید. کافی است گوشت مرغ جوجه کبابی خرد شده را که به یک اندازه خرد کردهاید در یک کاسه بزرگ بریزید، روی آن زغفران دم کرده غلیظ، روغن مایع، نمک و فلفل قرمز و سیاه بریزید. تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزهدار شوند. یادتان باشد روی کاسه را بپوشانید. بعد از ۳۰ دقیقه پیاز خرد شده، فلفل دلمهای خرد شده و آب لیموترش را روی جوجهها بریزید و خوب هم بزنید و دوباره به مدت ۱ الی ۲ ساعت ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت حسابی مرینیت شود.
بعد از یک ساعت گوشتهای جوجه کبابی مزهدار شده را در یک ماهیتابه بزرگ بچینید. در تمام مراحل پخت جوجه کباب باید درب ماهیتابه حتما بسته باشد تا یک جوجه کباب ترد و آبدار و طلایی داشته باشید. هر چند دقیقه یک بار جوجهها را زیر و رو کنید. حداقل ۳۰ دقیقه زمان برای پخت جوجه کباب در ماهیتابه لازم است. برای درست کردن گوجه و فلفل کبابی هم به همین ترتیب با مقداری روغن و نمک عمل کنید. برای درست کردن سس جوجه کباب ۵۰ گرم کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن مایع هم به آن اضافه کنید (اضافه کردن روغن اختیاری است). وقتی کره و روغن به صورت مایع یکدست درآمدند سس آماده است. سس آماده شده را روی جوجه کبابهای آماده شده در ماهیتابه بریزید تا حسابی نرم و براق شوند و سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/
برای؛ ی عده قابل درک نیست خدا نگذره از کسانی که باعث شدن در یک کشور ثروتمند فقیر باشیم .