خادمی گفت:تا کنون ۱۴ هزار کیلومتر ریل در کشور احداث شده و ۵ مرکز استان به شبکه ریلی کشور متصل شده است.

 به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، خیرالله خادمی معاون وزیر راه وشهرسازی در مراسم بهره برداری از راه آهن خواف هرات با بیان اینکه هدف گذاری که انجام دادیم تکمیل تعدادی از خطوط شبکه داخلی ادامه خواهیم داد گفت: یکی از این پروژه های مهم راه آهن چابهار به زاهدان است و کشور افغانستان می تواند منابع زیادی از این پروژه داشته باشد.

او ادامه داد: یکی از اهداف برنامه ریزی شده در این بخش اتصال به شبکه ریلی است ما در ۴ مسیر، عملیات اجرایی در حوزه ریل گذاری را انجام داده ایم.

خادمی تصریح کرد: یکی از این پروژه ها مسیر خواف به هرات است که اتصال ما را به کشور افغانستان انجام می دهد و پروژه بعدی ادامه مسیر رشت به آستارا است که از طریق این مسیر ریلی به آذربایجان و سپس از به روسیه متصل می شویم و از طریق آن کریدور شمال به جنوب وشرق غرب تکمیل می شود.

معاون وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: مسیر بعدی کرمانشاه به خسروی و راه آهن شلمچه به بصره است و در نهایت خواف به هرات که به طور قطع با اتصال آن به کشور دوست و برادر افغانستان صورت می گیرد و ما می توانیم از مزایایی ترانزیتی این مسیر بهره مند شویم.

خادمی توضیح داد:راه آهن خواف به هرات پیوند عامل دو ملت است که با توافق دو کشور ساخت آن آغاز و با همکاری و عملیاتی توسط مهندسان ایرانی شروع شد.

او با بیان اینکه طول این پروژه ۲۲۵ کیلومتر است که ۱۴۵ کیلومتر از آن در قالب ۳ قطعه توسط ایران و یک قطعه هم در داخل کشور افغانستان به طول ۶۵ کیلومتر است.


بیشتر بخوانید


معاون وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه ظرفیت جابه جایی بار در این مسیر سالانه ۳ میلیون تن و در حوزه مسافر هم ۴۰۰ هزار نفر در سال است گفت: از این مسیر ریلی بسیاری از تجار ایرانی و افغانستانی استقبال چشم گیری داشته اند.

خادمی بیان کرد: هم اکنون ۱۴ هزار کیلومتر ریل در کشور احداث شده است و در این راستا اتصال ۵ مرکز استان به شبکه ریلی کشور در سالهای اخیر صورت گرفته است و با اتصال سه مرکز دیگر استان به شبکه ریلی ادامه خواهد یافت.

او ادامه داد: از اهداف مهم ایران در توسعه شبکه ریلی اتصال به کشورهای همسایه از طریق ریل است و این برنامه ریزی با احداث را آهن خواف-هرات به کشور افغانستان، احداث راه ‌آهن رشت-آستارا و اتصال به کشور جمهوری آذربایجان و احداث دو خط ریلی شلمچه-بصره و کرمانشاه-خسروی به کشور عراق در حال انجام است.

او اظهار کرد: امروز سه قطعه از راه آهن خواف-هرات به طول ۱۴۰ کیلومتر به بهره برداری رسید و با آغاز عملیات اجرایی قطعه چهار این پروژه از سوی کشور افغانستان این خط ریلی به مزار شریف متصل خواهد شد و جاده باستانی ابریشم از طریق ریل احیا می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: حمل و نقل ، راه آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۰ ۲۱ آذر ۱۳۹۹
بايد همه خطوط دو خطه بشه
آخرین اخبار