در گزارش زیر طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عدسی از جمله خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین غذا‌های نونی و سنتی ایرانی است. عدسی را معمولا با نان میل می‌کنند و با پیاز داغ و ادویه‌های مختلف مثل پودر سیر و پیاز مزه‌دار می‌کنند. عدسی یک وعده غذای ساده و خوشمزه نونی برای ناهار و صبحانه و شام است. طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه رستورانی به سبک سنتی را در ادامه بخوانید.


مواد لازم

جوش شیرین: ۱/۸ قاشق مرباخوری

روغن: ۵ قاشق غذاخوری

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

۳۰۰ گرم عدس

آب گوشت یا مرغ یا سبزی: ۸ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری

ادویه عدسی شامل: زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار کافی


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه

روش درست کردن عدسی چندان پیچیده نیست. از ۲۴ ساعت قبل عدس را در آب و جوش شیرین خیس می‌کنیم. در این فاصله چند بار آب عدس‌ها را عوض کنید. سپس آب تازه روی عدس‌ها می‌ریزیم و می‌گذاریم تا با مقداری زردچوبه و روغن مایع یا روغن زیتون بپزد. فوت و فن عدسی این است که بعد از پخت عدس‌ها عدس پخته را از الک رد می‌کنیم و همزمان آرد را در روغن سرخ می‌کنیم و با پیاز که قبلا سرخ کرده یم مخلوط می‌کنیم. در مرحله بعد آب سبزی یا گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا روی شعله ملایم گاز خوب بپزد. در این فاصله به پوره عدس نمک وفلفل را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به مدت نیم ساعت دیگر بپزد. برای تزیین روی عدسی می‌توانید از مقداری پیازداغ استفاده کنید. بد نیست بدانید کالری عدسی رژیمی در هر لیوان  دسته‌دار با مقدار روغن کم ۱۸۵ کالری است.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
افسانه‌
۱۰:۲۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
عدسی خواصیت داره خواصیت عدسی توی آب عدسی اگرصاف کنیم که خواصیت ش ازبین میره
Iran (Islamic Republic of)
الهه
۲۲:۳۵ ۲۱ آذر ۱۳۹۹
جوش شیرین فقط برای زمانیکه میخواید عدس رو خیس کنید تا نفخش گرفته بشه استفاده میشه وگرنه شسته میشه و با آب تمیز پخته میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
شما تو عدسی بلغور گندم بریز با پیازداغ فراوون ببین چه شود!!!
جوش شیرین دیگه چه صیغه ایه تو عدسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
من دریک جشنواره غذاشرکت کردم وبرنده شدم. روش پختم عدس وسیب زمینی کامل ابپز سپس هردوکوبیده توقابلمه روغن وسیرداغ وگردوکوبیده ویک قاشق رب سرخ کرده وادویه زردوبه فلفل دارچین نک وزعفران اضافه کرده وعدس وسیب زمینی اضافه کرده اب می کنیم بجوشدلعابدارشدبرمی داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۹ ۲۲ آذر ۱۳۹۹
منم همین روش و دارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۲ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
خودتون دستور عدسی رو یکبار بخونید ببینید چی نوشتید بعضی جملاتتون نا مفهومه
Iran (Islamic Republic of)
مانی
۱۸:۱۴ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
آخه جوش شیرین ضرر نداره؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
سلام، از گوشت کوب هم می‌توان برای له کردن عدس پخته استفاده کرد
United States of America
ناشناس
۱۷:۱۹ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
بله
آخرین اخبار