به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مهمانی شب یلدا یکی از جذابترین مهمانیهای مردم ایران است. زیرا تمام افراد فامیل در بلندترین شب سال کنار هم جمع میشوند و این شب به یادماندنی را در کنار هم جشن میگیرند. همانند همهی مهمانیها مهمانی شب یلدا نیز آیین مخصوص خودش را دارد به عنوان مثال هندوانه و انار از جمله خوردنیهایی هستند که مزین این مجلس میشوند.
اکثر خانومهای با سلیقه دوست دارند میز مهمانی شب یلدا را با دسرهای مختلف به شکل منحصر به فردی تزیین کنند که در عین خوشمزگی بسیار زیبا بوده و با المانهای اصلی این مهمانی که مهمترین آنها هندوانه شب یلدا است هماهنگی داشته باشد.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
کیک اسفنجی وانیلی:چندتکه
تخم مرغ:یک عدد
شکر:۳_۲ ق غ
شکلات تختهای رنده شده:دو ق غ
شکلات سفید:۱۰۰ گرم
کره:یک قاشق چایخوری
رنگ مجاز خوراکی به رنگهای قرمز و سبز:کمی
طرز تهیه
کیک اسفنجی وانیلی را کاملا خرد کنید.
کیکهای خرد شده را داخل کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را به اندازهای به آن اضافه کنید که کاملا به رنگ هندوانه درآید.
کیکهای خرد شدهی رنگی را داخل یک مخلوط کن بریزید و شکلات تختهای رنده شده را به آن اضافه کنید تا این شکلاتها به شکل دانههای هندوانه عمل کنند.
تخم مرغ و شکر را توی یه کاسه خوب بهم بزنید و به مخلوط کیک خرد شده اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا به هم بچسبند.
مخلوط را به شکل توپهای کوچکی درآورده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا ثابت و سفت شوند.
شکلات سفید را به همراه کره داخل ظرفی بریزید به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر یا روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا به حالت مذاب درآید.
شکلات سفید ذوب شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت از آن رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید.
هر یک از توپکهای کیکی را به یک چوب وصل کرده و داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید.
حالا شکلاتها را از قسمت چوبی توی یک تکه کائوچو یا اسفنج فرو کنید و صبر کنید تا کاملا خشک شود.
هر یک از این توپکها را یک بار دیگر در شکلات آب شدهی سبز رنگ فرو ببرید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود.
در نهایت به کمک رنگ سبز خوراکی طرحهایی مثل طرح پوست هندوانه بر روی توپکها بکشید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/
بهتر بود به جای تخم مرغ مثلا از عسل یا مخلوط اب و شکر استفاده میشد
اصلا دستورتون به درد به خور نیست