در گزارش زیر طرز تهیه دلمه سیب زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه سیب زمینی از انواع غذا‌های ایرانی خوشمزه و خوش طعم است که شما می‌توانید این غذای خوشمزه را در منزل برای خانواده خود به راحتی تهیه کنید، در ادامه این بخش طرز تهیه دلمه سیب زمینی را با بهترین روش مشاهده خواهید کرد.
مواد لازم
دلمه سیب زمینی
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
جعفری (ساطوری شده)۲ قاشق غذا خوری
گوشت (چرخ شده)۲۰۰ گرم
سیب زمینی (درشت و گرد)۴ عدد
زعفران (اختیاری)به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش سنگه سیر مقوی و انواع کرپ گوشت و قارچ تا چند پیشنهاد خوشمزه یلدایی + تصاویر


طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست کنده و بشویید سپس با کارد تمیزی حدود یک سوم آن را ببرید (ان را به دو نیمه غیر مساوی تقسیم کنید) و داخل قسمت بزرگتر را با کمک قاشق و کارد خالی کنید.

در ظرف مناسبی پیاز‌ها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نیمه سرخ شود و ادویه و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کرده و خوب تفت هید تا مواد کاملا سرخ شود؛ و سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید تا با آن‌ها مخلوط شده و سرخ شود. در انتها جعفری ساطوری شده را به مواد اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.

حالا سیب زمینی‌ها را با مواد پر کرده و قسمت کوچکتر را روی سیب زمینی قرار دهید و آن‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و تا حد ممکن فاصله کمتری بین دلمه‌ها باقی بگذارید (اگر فاصله زیاد باشد ممکن است دلمه‌ها وا بروند).

در ظرف کوچکی مقداری روغن را داغ کرده و رب را در روغن کاملا سرخ کنید؛ و مقداری آبجوش به آن اضافه کنید تا قل بخورد. سپس سس را به آرامی روی دلمه‌ها بریزید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد.

سایر نکات
۱) اگر فاصله بین دلمه‌ها زیاد باشد ممکن است آن‌ها وا رفته و یا پاره شوند پس تا جای ممکن آن‌ها را در کنار هم بچینید.
۲) میتوانید به مایع سس کمی زرشک و گرد لیمو اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود.
۳) اگر میتوانید به جای رب داخل کوفته‌ها از زعفران استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه‌تر شود.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.