مسئول واحد بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ادامه داد: یکی دیگر از راهکارهای غذایی که در فصل سرما به آن توجه میشود، رساندن ریزمغذیهای لازم به بدن است، ریزمغذیها شامل ویتامینها و املاح میباشد که مهم ترین آنها در این فصل از سال مصرف مناسب و کافی ویتامینهای C، A، D و مقدار مناسبی از روی و سلنیوم است.
یوسفی مقدم بیان کرد: مصرف کافی و مناسب از میوهها و سبزیهای متفاوت، حداقل ۵ وعده در طول شبانه روز و مصرف حبوبات و غلات سبوس دار مانند نانهایی که از آرد کامل تهیه شوند و همچنین مصرف متعادل گوشتها و تخم مرغ در طول روز، میتواند نیاز بدن به این مواد مغذی را تأمین کند.
او تصریح کرد: از دیدگاه طب سنتی، مصرف روزانه و بدون افراط و زیاده روی از سیر، زنجبیل، دارچین، تخم گشنیز و دمنوشهایی مانند بابونه، نعنا، آویشن، گل گاوزبان و زوفا، به طوری که در طول روز دو یا سه مورد از اینها را مصرف کنید میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، همچنین نوشیدنیها و غذاهای گرم مانند دم نوشها، چای کمرنگ و انواع سوپهای سبزیجات و شلغم از دیگر توصیههای کاربردی تغذیه در فصل سرماست.
انتهای پیام/ا. غ