به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وقتی از «سالاد» صحبت به میان میآید، احتمالا تصویر سبزیجاتی که خرد شدهاند و رویشان را سس پوشانده در ذهن شما شکل میگیرد. اما برای آماده کردن یک سالاد ویژه و مجلسی، همیشه به سبزیجات متعدد نیاز ندارید.
شما میتوانید به سبک سرآشپزهای حرفهای سالادهای سادهای را روی میزتان بگذارید که توجه همه مهمانها را به خود جلب میکنند.
سالاد گل کلم با سس مخصوص، یکی از همانهاست. این سالاد که با گلمکلم درسته آماده میشود، طرز تهیه خاص و پیچیدهای ندارد و همه محبوبیتش را مدیون ظاهر زیبا و البته طعم متفاوت سس مخصوصی است که روی گل کلم ریخته میشود. طرز تهیه سالاد گل کلم را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای تهیه سالاد گل کلم
گل کلم متوسط یک بوته
سس سفید یک پیمانه
بادام کوبیده نیم پیمانه
گشنیز پنج شاخه
نمک به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه سالاد گل گلم با سس مخصوص
یک قابلمه متناسب گل کلم درسته با آب و کمی نمک بار بگذارید تا به جوش بیاید. ساقه گل کلم را به شکلی ببرید که بتوانید آن را روی سطح صاف ثابت بگذلارید. سپس گل کلم را رو به بالا در قابلمه آب جوش قرار دهید، به شکلی که آب روی آن را بگیرد. در قابلمه را ببندید و گل کلم را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
در فاصله پخت گل کلم، سس سفید را حاضر کنید. طرز تهیه سس سفید را پیش از این به شما آموزش داده بودیم و در تهیه سس این سالاد میتوانید از همان رسپی کمک بگیرید. بادام را در سس بریزید و دو- سه دقیقه روی شعله ملایم هم بزنید.
گل کلم را از آب بیرون بیاورید و چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن برود. سپس به یک دیس گرد بزرگ منتقل کنید و سس بادام را روی آن بریزید. گل کلم آغشته به سس را با شاخههای گشنیز تزیین کنید.
منبع: کتاب مستطاب آشپزی
انتهای پیام/