به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش کشک یکی از محبوب ترین و مقوی ترین غذاهای ایرانی است ؛ شما می توانید طرز تهیه آش کشک با جعفری را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۶ نفر:
پیاز یک عدد، خرد شده
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۲ پیمانه، رنده شده
فلفل یک قاشق مرباخوری
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد، رنده شه
رشته آشی یک پیمانه
جعفری ۲۵۰ گرم، خرد شده
کشک یک پیمانه
نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از کوفته سوخاری و توپک پنیری تا کوکوی قارچ + تصاویر
طرز تهیه:
* گوشت، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را با دست ورز داده و با آن قلقلی درست کنید.
* پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.
* بعد سیر را اضافه کرده، گوجه فرنگی رنده شده و فلفل را بیفزایید.
* قلقلیها را نیز افزوده و آب بریزید.
* وقتی جوشید رشته را اضافه کنید تا با هم جوشیده و رشته و قلقلیها بپزند.
* در آخر جعفری و کشک را اضافه کرده، وقتی جوشید و جا افتاد در ظرف سرو بکشید و روی آن نعناع داغ بریزید.
نکته:
این دستور ۲۲۰ گرم کربوهیدرات، ۱۳۰ گرم پروتئین، ۱۱۰ گرم چربی و ۲۳۹۰ کیلوکالری انرژی دارد.
منبع: تبیان
انتهای پیام/