به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محسن مسعودیان راد مدیرکل کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون درمجموع ۱۲۹۷ طرح اشتغال کمیته امداد در استان سمنان اجرایی شده است گفت: از این تعداد ۶۲۰ در مناطق روستایی و ۶۷۷ طرح در مناطق شهری ایجادشده است.
او با اشاره به اینکه ۴۱۰ زن و ۸۸۷ مرد در طرحهای اشتغال کمیته امداد سمنان صاحب شغل شدند، افزود: ۵۷۷ طرح اشتغال در رسته خدمات، ۵۴۵ طرح دامپروری، کشاورزی، پرورش طیور و آبزیان در این راستا اجرایی شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان از اجرای ۸۶ طرح صنعتی و معدنی، ۳۲ طرح صنایعدستی و ۵۷ طرح حملونقل خبر داد و گفت: ۲۳۱ طرح اشتغال کمیته امداد در مناطق محروم اجرایی شده است.
مسعودیان راد با تأکید بر اینکه توانمندسازی مددجویان از مهمترین اولویتهای این نهاد محسوب میشود، خاطرنشان کرد: طرح «شتابا» یا همان شبکه توانمندی ایتام در بورس ایران، برای نخستین بار در استان سمنان رونمایی شد.
او با اشاره به اینکه در این طرح برای یک هزار نفر از ایتام استان سمنان کد بورسی دریافت میشود، تصریح کرد: تاکنون از مجموع ۷۶۸ ایتام تحت حمایت کمیته امداد ۲۰۶ نفر کد بورسی دریافت کردند.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه این میزان معادل ۲۷ درصد جمعیت تحت پوشش است که در ادامه افراد بیشتر کد بورسی را دریافت خواهند کرد، یادآور شد: با اجرای این طرح گامی مؤثر در راستای توانمندسازی ایتام در سطح کشور برداشته خواهد شد.
مسعودیان راد طرح شتابا را یکی از سیاستهای جدید برای محرومیتزدایی با رویکرد نوآورانه دانست و افزود: این طرح توانمندسازی و آیندهنگر، برای تکریم و بالا بردن عزتنفس افراد تحت پوشش کمیته امداد تهیهشده است.
او ضمن بیان اینکه مدیریت نوین فقر و تغییر راهبردی فقرزدایی از حمایتی به توانمندسازی در کمیته امداد اجرایی میشود، تصریح کرد: این طرح بهصورت پایلوت کشوری از استان سمنان آغازشده است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان در ادامه با اشاره به اینکه از محل بند ب تبصره ۱۶ تاکنون ۷۳ میلیارد تومان تسهیلات به کارآفرینان مشمول کمیته امداد پرداختشده است، ابراز داشت: ایجاد اشتغال و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد از راهبردهای مؤثر برای کاهش آمار بیکاری در استان است.
مسعودیان راد با تأکید بر لزوم توجه به اشتغالهای نوین در بستر فضای مجازی و وب بیان کرد: از محل اعتبارهای روستایی و صندوق امداد و ولایت هم اعتبارهای خوبی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال پایدار در استان سمنان پرداختشده است.
او با اشاره به اینکه شهرستانهای شاهرود، دامغان و میامی در رتبه اول تا سوم ازنظر میزان پرداختیها قرار دارند، عنوان کرد: از مجموع تسهیلات اعطاشده به مددجویان استان، ۱۸۰ میلیارد ریال توسط بانک عامل پرداختشده است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری رویداد ملی صنایع روستا همزمان با سراسر کشور در استان خبر داد و گفت: این اتفاق فرصت خوبی برای شناسایی فرصتهای اشتغال در روستاها است.
مسعودیان راد تغییر و تحول در کسبوکارهای روستایی و توانمند کردن آنها از طریق فناوریهای نوآورانه دانشبنیان منطبق با نیاز روز جامعه را هدف اصلی از اجرای این طرح دانست و اضافه کرد: ایجاد فرصت شغلی در روستاها میتواند از مهاجرت مردم به شهرها جلوگیری کند.
انتهای پیام / گ