به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گزلمه بادمجان یک غذای سالم است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
آرد:۳ لیوان تقریبی
تخم مرغ:۱ عدد
روغن:۱ قاشق غذا خوری
نمک:۱ قاشق چای خوری
آب: به میزان لازم
بادمجان:۲ عدد
سیر:۲ عدد
بیشتر بخوانید
آموزش آشپزی؛ از سمبوسه هندی خوشمزه و رول هالومی و بیکن تا تاکو گوشت قلقلی اسپایسی + تصاویر
طرز تهیه:
بادمجانها را کبابی کرده و بگذارید تا خنک شود، در این فاصله آرد، تخم مرغ، روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم به خمیر اضافه کنید، این کار را آنقدر ادامه دهید که در حین ورز دادن خمیر به دستمان نچسبد (لازم نیست این خمیر را خیلی ورز دهید).
بعد از اینکه خمیر آماده شد به سراغ بادمجانها بروید، پوست کبابی شده بادمجانها جدا کنید و ۲ حبه سیر را به بادمجانها اضافه کرده این مخلوط را با گوشکوب له نمایید.
بعد از مخلوط شدن کامل بادمجان و سیر، به اندازه یک گردو از خمیرمان بردارید، با وردنه این خمیر را باز کنید، هر چه نازکتر باشد بهتر است، قطر خمیر دایره شکلمان باید با قطر ماهی تابه مان یک اندازه باشد که خمیر داخل ماهی تابه جا شود، مقداری از مخلوط بادمجان و سیر را وسط خمیر بگذارید و کاملا پخش کنید.
بعد نیمی از خمیر را روی نیم دیگر بر گردانید که به شکل نیم دایره در میآید، تابه را روی گاز بگذارید بعد از اینکه گرم شد کف تابه را کمی چرب کرده خمیر را داخل تابه بگذارید با شعله متوسط، کمی که سرخ شد، خمیر را بر برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود.
منبع: آموزش آشپزی
انتهای پیام/