یک متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی موادغذایی بر خلق و خوی شما تاثیرگذاشته و بداخلاقتان می‌کند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، النا سولوماتینا متخصص تغذیه با انتشار یک مقابله موادغذایی که مصرف آن‌ها بر روحیه و خلق و خوی افراد تاثیر منفی می‌گذارد را معرفی کرد.

به نظر او ، قند در درجه اول می‌تواند بر وضعیت عاطفی تأثیر بدی بگذارد.

او  گفت: به محض اینکه مقدار زیادی قند مصرف شود بدن شروع به ترشح انسولین فراوان می‌کند. سطح گلوکز در جریان خون به سرعت پایین می‌آید و فرد احساس خستگی می‌کند و آماده است از همه دنیا متنفر باشد. با تحریک پذیری و بدخلقی می‌توانید تشخیص دهید که فرد قند زیادی مصرف کرده است.

سولوماتینا بیان کرد: اول از همه، چنین جهشی می‌تواند در افرادی که غالباً از قند‌های ساده استفاده می‌کنند (شیرینی و شکر) بیشتر مشاهده شود.

این متخصص افزود: یکی دیگر از مواد غذایی که منجر به بدتر شدن خلق و خو خواهد  شد غذاهای حاوی چربی‌های ترانس است.

سولوماتینا گفت: بیسکویت، کیک، نان و مارگارین می‌توانند باعث ایجاد روحیه بد شوند، زیرا غشای سلول و رشته‌های عصبی را از بین می‌برند. 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ 

برچسب ها: رژیم غذایی ، خلق و خو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۵۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
نبابا این چه حرفیه مگه میشه نون نخورد
Iran (Islamic Republic of)
ملیكا
۰۶:۱۸ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
سلام. من جای دیگری هم شنیده بودم که قند باعث افسردگی موقت می‌شود و به افسردگی كمک می‌کند.
-
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
لایک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
سلام اصلا نه میپذیرم شماباید بفرمائیدچراوچطوری ولی چطوریش خودم بگویم بله ابن حرف شما چنددرصدی درسته ولی اشاره نکردید که چوب ویاهیزم وزعالی پخته مشکلی ندارد دکتر