در گزارش زیر طرز تهیه پای سیب زمینی هندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به آشپزی بین الملل و امتحان کردن غذا‌های کشور‌های دیگر علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌دهیم غذا‌های هندی را به هیچ عنوان از قلم نیندازید؛ به خصوص اگر عاشق غذا‌های تند و پر ادویه هستید، غذا‌های هندی می‌تواند یک گزینه جذاب برایتان باشد. برای آشپزی به سبک و سیاق هندی مهم‌ترین نکته‌ای که باید بدانید، تهیه کردن یکسری ادویه است که در اکثر غذا‌های هندی استفاده می‌شود. پای سیب زمینی هندی یکی از همین غذاهاست که طعم و مزه آن تا حد زیادی به مقدار و ادویه‌هایی است که برای تهیه آن استفاده می‌شود، بستگی دارد. البته برای تهیه این پای بسته به ذائقه‌تان می‌توانید مقدار ادویه را کم و زیاد کنید. با طرز تهیه این پای خوشمزه همراه ما باشید.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم برای تهیه پای سیب زمینی هندی

سیب زمینی ۷۰۰ گرم
سیب زمینی شیرین ۴۰۰ گرم
پیاز یک عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
زیره یک قاشق چای‌خوری
سیر دو حبه
چیلی قرمز یک عدد
زنجبیل یک عدد
ادویه هندی دو قاشق چای‌خوری
نخود فرنگی پخته شده ۲۰۰ گرم
لیمو یک عدد
گشنیز ۵۰ گرم
کره پاستوریزه  ۲۵ گرم
خمیر یوفکا ۲۷۵ گرم
دانه خشخاش یک‌دوم قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پای سیب زمینی هندی

ادویه‌های هندی یکی از مهم‌ترین نکات و فوت کوزه‌گری غذا‌های هندی است که هرگز نباید آن را فراموش کرد. جالب است بدانید ادویه‌های هندی خواص درمانی دارند و استفاده از آن‌ها در غذا بسیار مفید است. پای سیب‌زمینی‌ای که امروز می‌خواهیم به شما آموزش بدهیم هم یک غذای هندی خوشمزه و پرادویه است که طعمی جادویی دارد و می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.

برای تهیه این پای سیب‌زمینی هندی ابتدا باید سیب زمینی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس داخل قابلمه بزرگی از آب سرد و نمک قرار دهید و قابلمه را روی حرارت قرار بگذارید تا آب به جوش آید. حرارت را کم کنید بعد از پنج دقیقه سیب زمینی شیرین را اضافه کنید و هشت دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا سیب زمینی‌ها کاملا نرم شوند.

پیاز را پوست بگیرید و بعد از این که شستید، به صورت ریز خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز خرد شده را تفت دهید تا نرم و طلایی شود. حبه‌های سیر را نیز به صورت ریز خرد کنید. دانه‌های زیره را به پیاز اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. سپس سیر خرد شده و تمامی ادویه‌های هندی که شامل مخلوط رازیانه، فلفل سیاه، میخک، دارچین، جوز هندی، هل، زیره، تخم گشنیز و پودر چیلیرا می‌شود را اضافه کنید. دو تا سه دقیقه مواد را با هم تفت دهید. در این فاصله گشنیز را شسته و خرد کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید سپس حرارت را خاموش کنید و نخود فرنگی، آبلیمو و گشنیز خرد شده را اضافه کنید.

فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر یوفکا را داخل قالب کیک چیده و هر ورقه را که داخل قالب قرار می‌دهید، کمی چرب کنید. حالا روی خمیر را با موادی که آماده کردید، پر کنید. سپس با باقیمانده خمیر روی پای را پوشانده و تمام خمیر را روی هم برگردانید.

چند شکاف روی پای ایجاد کنید و روی آن را به کمک قلمو به روغن آغشته کنید. دانه‌های خشخاش را روی پای بریزید و قالب را حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا ترد و طلایی‌رنگ شود. سپس پای سیب‌زمینی هندی را از فر خارج کرده و پس از کمی سرد شدن نوش جان کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه پای

به جز سیب زمینی می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که مایلید مثل هویج و کدو حلوایی استفاده کنید.
تمام طعم این پای بستگی به ادویه‌هایی دارد که برای تهیه آن استفاده شده است؛ بنابراین سعی کنید تمام ادویه‌ها را استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Greece
ناشناس
۰۳:۲۴ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
سیب زمینی رو کدوم قسمت اضافه کردید؟؟