به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین خبیری مدیر مجموعههای ورزشی شهید درفشیفر و شهدای گمنام اظهار داشت: طرح توسعه ورزشگاه شهید درفشیفر که در سالهای گذشته مطرح شده، اما به دلایلی مغفول مانده بود، با توجه به رویکرد مدیرعامل جدید و نظر به چشم انداز هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به جریان افتاده است. در این ارتباط با حضور جعفر سمیعی، مدیرعامل محترم باشگاه و سید محمد فیاض، عضو هیئت مدیره باشگاه، که خود سابقه سالها فعالیت به عنوان شهردار منطقه ۱۸ تهران را داشته و از مدیران باسابقه و بلندپایه شهرداری است جلسهای هم با محمود کلهری، شهردار منطقه ۵ تهران، برگزار کردیم که نشست خوب و پرباری هم بود.
او ادامه داد: طرح توسعه ورزشگاه شهید درفشیفر چند بار مطرح شده است. یکی از خواستهها و سفارشهای زندهیاد جعفر کاشانی نیز همین موضوع بود و میخواست ورزشگاه شهید درفشیفر به یک مجموعه کامل تجاری، رفاهی و ورزشی بدل شود. در زمان مدیریتهای قبلی هم که مدیریت این مجموعه را برعهده داشتم طرحی را با نظر مدیرعامل وقت آماده کرده بودم که به هر حال با تغییراتی که روی داد همه چیز متوقف شد.
مدیر مجموعههای ورزشی شهید درفشیفر و شهدای گمنام خاطر نشان کرد: در حال حاضر با تلاش باشگاه و مساعدت مجموعه وزارت ورزش سند مالکیت ورزشگاه به پرسپولیس منتقل شده است که این موضوع شرایط را تغییر میدهد تا سرمایهگذاری باشگاه در آن دارای توجیه قانونی و اقتصادی باشد. مدیران عالی باشگاه نیز در کنار حفظ زمین چمن، استخر و سونا و سالن ورزشی به دنبال ارتقاء امکانات مربوط به زمین چمن و ایجاد یک مجموعه کامل برای آینده باشگاه هستند که در آن بخشهای تجاری و خدماتی، تفریحی و ورزشی، رفاهی و اقامتی برای ورزشکاران، سالنهای چند منظوره و تالار افتخارات که از خواستههای هواداران است و زنده یاد جعفر کاشانی هم خیلی روی آن تاکید داشت، ایجاد شود. فکر میکنیم با تحقق این پروژه، یکی از آرزوهای بسیاری از پرسپولیسیها اعم از پیشکسوتان و هواداران عزیز برآورده شود.
خبیری اضافه کرد: البته درباره یک پروژه عمرانی بزرگ در حوزه سرمایهگذاری و مهندسی صحبت میکنیم. در جلسهای که با شهردار منطقه ۵ انجام شد، صحبتهای خوبی در این باره انجام شد. در آن جلسه طرحها ارائه و قرار شد برنامههای مطالعاتی انجام شود که در این ارتباط در روزهای گذشته شاهد حضور تیمهای مهندسی و اداری از سوی شهرداری در مجموعه درفشیفر بودیم. البته پیش بینی میکنیم، طرحهای مطالعاتی، انجام امور اداری و تهیه نقشهها و اجرای پروژه در صورت اینکه اتفاق خاصی رخ ندهد ۲ تا سه سال زمان ببرد.
انتهای پیام/