مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه قارچ نداریم، اظهار کرد: با وجود صادرات قارچ به بازارهای هدف، عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی دارد.
او از عرضه روزانه ۴۰ تا ۵۰ تن قارچ در تهران خبر داد و گفت: با آغاز فصل سرما و افزایش تولید پیشبینی میشود که میزان عرضه روزانه ۱۰ درصد افزایش یابد.
بیشتر بخوانید
رجبی با اشاره به اینکه صادرات قارچ به میزان محدود در حال انجام است، بیان کرد: هم اکنون صادرات مقداری قارچ به کشورهای همسایه از جمله عراق، امارات و کویت در حال انجام است، اما میزان صادرات ۲۰ درصد ظرفیت قبلی است که پیشبینی میشود، روند کند صادرات تا پایان کرونا ادامه یابد.
این مقام مسئول از افزایش قیمت قارچ در بازار خبر داد و گفت: با وجود نوسان چشمگیر قیمت نهادههای تولید، قیمت مصوب هر کیلو قارچ از روز شنبه ۱۸ درصد افزایش یافته است.
او در واکنش به عرضه قارچ فله با نرخ ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان در مغازهها بیان کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلو قارچ ممتاز در مزرعه ۲۸ هزار تومان و قارچ کیسه ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان است که با این وجود هر کیلو قارچ در مغازهها باید ۳۰ تا ۳۲ هزار تومان عرضه شود و فروش با نرخهای ۴۰ و ۵۰ هزار تومان به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی ادامه داد: با وجود آنکه قارچ در سبد خانوار جایگاهی ندارد، برخی فروشندگان با سو استفاده از این موضوع و تاکید کارشناسان مبنی بر تاثیر مصرف قارچ در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، اقدام به عرضه قارچ با نرخهای بالا میکنند.
رجبی در پایان با اشاره به اینکه افزایش قیمت مرغ تاثیری در مصرف قارچ ندارد، تصریح کرد: گرچه برخی افراد اذعان میکنند که با افزایش قیمت مرغ و گوشت، مصرف قارچ بالا میرود، اما به اعتقاد بنده قارچ در کنار گوشت و مرغ استفاده میشود و افزایش قیمت مرغ تاثیری در بازار مصرف قارچ ندارد.
انتهای پیام/