به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد موذن زاده رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران با اشاره به امضای تفاهم نامه فی مابین انجمن علمی فیزیوتراپی ایران و سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح گفت: بر اساس این تفاهم نامه زمینه های همکاری از طراحی تا اجرای برنامه های مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی تا برگزاری کنگره ها و سمینارها حتی هدایت پایان نامه های دانشجویی و فعالیتهای تحقیقاتی در راستای نیازهایی که در عرصه بالینی وجود دارد، به تشخیص سازمان و انجمن انجام می شود.
وی افزود: در همین راستا، تبادلات علمی و پژوهشی و امکانات دانشی و مهارت های مورد نظر در انجمن علمی فیزیوتراپی ایران و سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح، به اشتراک گذاشته می شود.
موذن زاده ادامه داد: ما سعی می کنیم اطلاعات علمی و فنی را با هم تبادل کنیم، در این مورد بحث طراحی کاربرگ های مربوط به خدمات فیزیوتراپی و تعریف بسته خدمات پایه و تکمیلی رشته فیزیوتراپی و توانبخشی در چارچوب مقررات و همچنین ایجاد تسهیل در ارایه مطلوب خدمات فیزیوتراپی به بیمه شدگان نیروهای مسلح در این تفاهم نامه پیش بینی شده است.
وی افزود: به همین منظور چک لیست های نظارتی سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح با همکاری انجمن علمی فیزیوتراپی ایران، وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی، به روز می شود و یک چک لیست نظارتی با لحاظ نمودن ضرایب علمی و دقیق برای اولین بار جهت نظارت بر مراکز فیزیوتراپی در نظر گرفته می شود.
رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران گفت: همچنین بحث خود اظهاری بیماران مطرح است که ما کمک می کنیم تا به نحو مناسب در رابطه با کیفیت و نحوه اثربخشی و رضایت مندی بیمه شدگان از خدمات فیزیوتراپی، مدنظر قرار گیرد.
موذن زاده افزود: یکی دیگر از موارد این تفاهم نامه، درمان در منزل است که با ارائه و تهیه بسته خدمات فیزیوتراپی به بیمه شدگان نیروهای مسلح این خدمات ارزشمند در منزل ارائه میشود.
وی تاکید کرد: تصویب ضوابط و نحوه ارائه خدمات توانبخشی معلولین، جانبازان و مددجویان در قالب توانبخشی مبتنی بر جامعه یکی دیگر از مفاد این تفاهم نامه است.
موذن زاده گفت: تعیین ضرایب ریالی برای ارائه خدمات فیزیوتراپی در مراکز طرف قرارداد و میزان فرانشیز بیمه شدگان، به منظور کاهش هزینه های پرداختی از جیب بیماران، بخش دیگری از مفاد این تفاهم نامه میباشد.
وی افزود: هدف ما ارائه تمامی خدمات که شامل ثبت نسخه و تشکیل پرونده و درمانهای تخصصی میباشد و کاملاً به صورت اتوماسیون بوده به نحوی که هیچ نیازی به مراجعه حضوری بیمه شدگان به دفاتر سازمان در سطح کشور نباشد و نقطه آخر همکاری مشترک ادارات استانی این سازمان با شعب استانی انجمن در جهت ارزشیابی و نظارت مراکز فیزیوتراپی است.
موذن زاده گفت: تلاش می کنیم ارائه خدمات فیزیوتراپی به بیمه شدگان این سازمان با رعایت تمامی نکات علمی و فنی نوین علمی و حرفخ ای و بالاترین استانداردهای رضایتمندی باشد.
رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران اظهار داشت: سعی می کنیم ارائه خدمات به بیمه شدگان نیروهای مسلح که مشمول بیمه پایه و تکمیلی است، با پایین ترین پرداخت هزینه از جیب بیمار و پوشش کاملتر بیمه ای همراه با رعایت استانداردهای درمانی ارائه شود.
موذن زاه تاکید کرد: این نوع همکاری ها می تواند منجر به تعامل سازنده بین انجمن علمی فیزیوتراپی و سازمان های بیمه گر گشته و برای اولین بار در کشور موفق به امضای چنین تفاهم نامه جامع و کاملی با بیمه نیروهای مسلح ( ساخد ) شده ایم که از رویکرد مدیریت محترم این سازمان سپاسگزاری می کنیم.
بیشتر بخوانید
بروز دردهای شدید مفصلی در مبتلایان به کرونا
ابلاغ بستههای استاندارد خدمات پزشکی در منزل بیماران
تعرفهها با هزینههای مراکز فیزیوتراپی همخوانی ندارد
انتهای پیام/