معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان‌وبلوچستان گفت: هفته پژوهش به دلیل محدودیت‌ها در مدیریت کرونا متفاوت از سال‌های گذشته بوده و بهره‌گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات در برگزاری دستاورد‌های پژوهشی دستگاه‌های اجرایی مورد تاکید است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،سیده ثریا سیدزاده  معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان‌وبلوچستان گفت: هفته پژوهش به دلیل محدودیت‌ها در مدیریت کرونا متفاوت از سال‌های گذشته بوده و بهره‌گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات در برگزاری دستاورد‌های پژوهشی دستگاه‌های اجرایی مورد تاکید است.

سیده ثریا سیدزاده  در نشست بررسی چگونگی هفته پژوهش اظهارداشت: سامانه مجازی نمایشگاه با محوریت و ساماندهی پارک علم و فناوری سیستان‌وبلوچستان و با همکاری دانشگاه به منظور فراهم کردن زمینه ارائه دستاورد‌های پژوهشی دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی و ایجاد شبکه زیست‌بوم نوآوری این استان با هدف بسترسازی برای ارتباط پژوهشی دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز به طور دائم از طریق سامانه‌ی مذکور فراهم شده است.

او افزود : دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند آخرین دستاورد‌های خود را در قالب نماهنگ، پوستر، کاتالوگ، فایل‌های pdf و به ۲ روش ایمیل به مدیر سایت یا بارگذاری در سامانه ارسال کنند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی سیستان‌وبلوچستان نیز در این نشست بیان کرد: با توجه به گستره وسیع مفهوم کارآفرینی و تصور غالب محدود شدن کارآفرینی به حوزه‌های تجاری، کارآفرینی اجتماعی ظرفیتی گسترده برای مشارکت کنشگران داوطلب جامعه بوده که با هدف‌های والای انسانی و خیرخواهانه و نگاه کارآفرینانه به دنبال حل مشکلات جامعه هستند.

دکتر حبیب الله سالارزهی افزود: هم‌اینک کارآفرینان اجتماعی زیادی به صورت انفرادی و یا در قالب سازمان‌های مردم نهاد در سیستان‌وبلوچستان فعالیت می‌کنند که تجلیل از آنان می‌تواند آهنگ توسعه مشارکت‌های مردمی و نوآوری‌های اجتماعی را افزایش دهد.

رییس پارک علم و فناوری سیستان‌وبلوچستان نیز در این نشست گفت:رویداد‌ها و بخش‌های جانبی هفته پژوهش شامل معرفی نمایشگاه، موضوعات نمایشگاه، زمان و مکان نمایشگاه، مشارکت‌کنندگان در نمایشگاه، حامیان و پوستر نمایشگاه است.

دکتر محمدنبی شهیکی تاش افزود: رویداد‌ها و بخش‌های جانبی با هدف تبدیل شدن این سامانه به یک سامانه مشترک در بین دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان و بهبود روابط پژوهشی بین آن‌هاست.

او ادامه داد: عرضه و تقاضا فناوری، فرصت‌های سرمایه‌گذاری، فرصت‌های کارآفرینی، ویدئو، سند‌های راهبردی از جمله سایر افزونه‌های سامانه نمایشگاه مجازی است.

رییس پارک علم و فناوری سیستان‌وبلوچستان بیان کرد: هر دستگاه اجرایی، دانشگاه و مراکز علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان صفحه ویژه خود را خواهد داشت که با کلیک بر روی لوگوی هر دستگاه بازدید کننده وارد غرفه ویژه آن خواهد شد.

معاون پژوهشی دانشگاه سیستان‌وبلوچستان نیز در این نشست گزارشی از نحوه مشارکت دستگاه‌های اجرایی ارائه کرد و گفت: برگزاری میزگرد‌های تخصصی با موضوعات مختلف با حضور اساتید، دانشجویان و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، برگزاری میزگرد‌های تخصصی با موضوعات مختلف با حضور اساتید، تهیه کلیپ از پنل‌های تخصصی علمی پژوهشی، معرفی سه نفر فناور برتر، مخترع برتر، کارآفرین برتر، دانش‌آموز پژوهنده، تولیدکننده برتر و معرفی‌کارآفرین اجتماعی برتر از برنامه‌های دانشگاه استان در این هفته است.

دکتر در محمد کردی گفت: اختتامیه هفته پژوهش به صورت مجازی و در سامانه برگزاری هفته پژوهش با حضور استاندار سیستان‌وبلوچستان و نماینده، ولی فقیه در استان و دستگاه‌های اجرایی برگزار و از پژوهشگران برتر تجلیل خواهد شد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار