فوق تخصص آلرژی گفت: برخی افراد مبتلا به آسم، به دلیل ترس از کرونا ویزیت‌های ماهانه خود را انجام نمی‌دهند، این روند باعث می‌شود که بیماری آن‌ها شدت پیدا کند.

نرگس اسلامی، فوق تخصص آلرژی و استادیار دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: مهم‌ترین عاملی که می‌تواند در زمان ویروس کرونا خطرناک باشد، رها کردن بیماری زمینه‌ای است. متاسفانه برخی افراد مبتلا به آسم، به دلیل ترس از کرونا ویزیت‌های مرتب ماهانه خود را انجام نمی‌دهند، این روند باعث می‌شود که بیماری آنها شدت پیدا کند.

او افزود: افرادی که بیماری آسم دارند، در شرایط فعلی کرونا دچار سرفه، تنگی نفس و خس خس سینه می‌شوند باید حتما به پزشک مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرند زیرا اگر بیماری این افراد کنترل شود هنگام ابتلا به کووید ۱۹، بسیار راحت‌تر درمان خواهند شد.

او گفت: فاکتور‌های دیگری مانند چاقی و دیابت و بیماری‌های قلبی وجود دارند که می‌توانند برای بیماری کرونا پرخطر باشند. معمولا حملات بیماری آسم در فرد به صورت سرفه، خس خس و تنگی نفس بروز می‌کند. ما به خاطر کرونا دارو‌های کورتون را برای افراد دارای بیماری آسم قطع نمی‌کنیم.

اسلامی بیان کرد: تنها توصیه‌ای که می‌توان به این افراد کرد این است که با پزشک خود در ارتباط باشند و بیماریشان را کنترل کنند تا دچار حملات آسمی نشوند. 

او گفت: حملات آسم اغلب یک علت تشدید کننده دارد که ناشی از مصرف نکردن دارو، استرس، مواجه با مواد آلرژیک اتفاق می‌افتد، به همین دلیل کرونا هم می‌تواند یک عامل تشدید کننده باشد. اگر فرد مبتلا به کرونا دارای علامت‌های پررنگ تری مانند تب و بدن درد، علائم گوارشی باشد، در صورت کنترل نکردن بیماری ، ممکن است جان خود را از دست بدهد.

معمولا درمان برای حملات آسم سریع‌تر اتفاق می‌افتد و اگر فرد درمان مناسبی دریافت نکند یا سابقه خانوادگی داشته باشد، باید علائم کرونای او بررسی شود. اگر کرونا بدون علامت باشد، مشکل فرد انتقال خواهد بود و توصیه می‌کنیم قرنطینه را حتما رعایت کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.