به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ مجید علیپور فرمانده سپاه ناحیه بقیهالله شیراز گفت: با توجه به اینکه محله سنگ سیاه یکی از محلات جامعه هدف قرارگاه محرومیتزدایی سپاه است، در موضوعات عمرانی فعالیتهای متنوعی همچون ساخت خانه عالم، مسجد و مجتمعهای ورزشی داشته است.
او گفت: یکی از فعالیتهایی که پارسال به صورت متفاوت در این محله برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان انجام شد، احداث پارک محلهای بود که در ادامه آن، امسال برای پر کردن اوقات فراغت و بازی نوجوانان و جوانان این محله، فعالیتها را به سمت افتتاح یک مرکز آموزش رایانهای و بازیهای رایانهای سمت و سو دادیم.
علیپور تصریح کرد: این کار به همت یکی از پایگاههای مقاومت، با اعتبار بسیج سازندگی و مشارکت بخش خصوصی به سرانجام رسید و مرکز فضای مجازی و بازیهای رایانهای معراج در محله سنگ سیاه شیراز مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
فرمانده سپاه ناحیه بقیه الله (عج) شیراز با بیان اینکه این مرکز در متراژ حدود ۳۰ متر در کنار مسجد محل با آورده حدود ۸۰ میلیون تومان مورد بهرهبرداری قرار گرفته است، گفت: بخش خصوصی هم این مبلغ را برای گام اول هزینه کرده است.
او با بیان اینکه تصمیم به توسعه این طرح داریم، تصریح کرد: این مرکز میتواند مشوقی برای بچههای محل در ارتباط با مسجد، پایگاه و هیئت و حضور در جمعهای مذهبی و عقیدتی باشد.
علیپور گفت: از آنجا که بازیهای رایانهای امکان آلوده شدن برای کودکان و نوجوانان به خصوص در چنین محله محلاتی را دارد، بر آن شدیم تا با راهاندازی مکان سالم و استفاده از بازیهای مناسب، کودکان و نوجوانان را به این مکان جذب کنیم تا به جای وقت گذراندن در محیطهای ناسالم در این مرکز با سلامت کامل وقت بگذراند.
فرمانده سپاه ناحیه بقیه الله (عج) شیراز با اشاره به آمادگی نیروهای جهادی بسیجی در کمک به کادر درمان و پشتیانی این ناحیه از بیمارستان نمازی شیراز، اظهار داشت: در این راستا در جلسهای با رئیس بیمارستان نمازی اعلام آمادگی کردیم که به هر تعداد نیرو که بیمارستان نمازی اعلام کند، نیروی جهادی اعزام میکنیم.
او گفت: فعالیت این نیروها البته به صورت تخصصی نیست، چرا که فعالیت تخصصی را بسیج جامعه پزشکی استان انجام میدهد؛ اما فعالیت بسیجیان در امر کمک به کادر درمان کمک به بیماران یا همراه بیماران، فعالیتهای تاسیساتی، فنی، اداری یا هر کار دیگری به جز درمان است.
فرمانده سپاه ناحیه بقیه الله (عج) شیرازادامه داد: از رئیس بیمارستان نمازی خواستیم لیستی از مواردی که نیاز به همکاری نیروهای بسیجی در بیمارستان است را به ما اعلام کنند تا در آن موارد، نیروی بسیجی به بیمارستان اعزام کنیم.
علیپور این فعالیتها از چند جنبه ارزشمند دانست و گفت: وقتی کادر درمان خسته میشوند با دیدن فعالیتهای نیروهای جهادی، یک انرژی مضاعف برای ارائه خدمت میگیرند؛ حسن دیگر این است که بخشی از کار از دوش کادر بیمارستان برداشته میشود و مزیت دیگر، تقویت روحیه ایثار، از خودگذشتگی و خدمت به مردم برای تربیت نیروهای خدوم انقلابی است.
او گفت: در حال حاضر ۳۰ نفر نیروی جهادی ناحیه بقیهالله (عج) در بیمارستان نمازی شیراز مشغول به خدمت هستند.
انتهای پیام/