مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان‌وبلوچستان گفت: با بهره‌برداری از چهار مجتمع آبرسانی جنوب این استان و تکمیل شبکه پایین سد زیردان تا اوایل سال آینده شاخص آبرسانی روستایی منطقه ۱۳ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان‌وبلوچستان، علیرضا قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان‌وبلوچستان اظهارداشت: طی سالیان گذشته افت شدید منابع آب آشامیدنی روستاهای استان و از سوی دیگر افزایش جمعیت باعث شده تا مطالعات طرح‌های آب‌رسانی روستایی با تجمیع چند روستا و اتصال آن‌ها به منابع آبی پایدار و مطمئن در قالب مجتمع‌های آب‌رسانی روستایی در دستور کار قرار گیرد.

او  با بیان اینکه در جنوب سیستان‌وبلوچستان نیز جهت توسعه آبرسانی به روستاها و با هدف تأمین آب از منابع پایدار، پنج مجتمع آبرسانی در دست اجراست افزود: از جمله این پروژه‌ها مجتمع آبرسانی ۲۶۱ روستایی «تلنگ، پلان و پیرسهراب» واقع در شهرستان‌های چابهار و قصرقند است که از سد «زیردان» تأمین آب خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان‌وبلوچستان ضمن تأکید بر تسریع، تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌ها بیان کرد: تسریع در اجرای پروژه‌های آبرسانی یک ضرورت انکارناپذیر است از این جهت در سالجاری با اقدامات فنی فوری برای رسیدن به وضع مطلوب و در راستای تامین آب آشامیدنی با کیفیت، ۱۸۵ روستای مجتمع آبرسانی ۲۶۱ روستایی تلنگ، پلان و پیرسهراب با وارد مدار کردن تأسیسات از آب پایدار بهره‌مند شدند.

او ادامه داد: هم‌اینک عملیات اجرایی مجتمع با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی در حال اجراست و با عزم و اراده خدمت به مردم برنامه‌ریزی شده تا اواسط سال ۱۴۰۰ مجتمع تلنگ، پلان و پیرسهراب به بهره‌برداری کامل برسد که با تکمیل این مجتمع شاخص بهره‌مندی از آب در سیستان‌وبلوچستان پنج درصد ارتقا می‌یابد.

قاسمی با اشاره به اهمیت اجرای پروژه مجتمع زیرمجموعه سد پیشین راسک، خاطر نشان کرد: با بررسی و ارزیابی گسترده برای تسریع بیشتر در اجرای طرح آبرسانی و با هدف سرعت بخشیدن به برخورداری ۲۱۳ روستای شهرستان‌های چابهار، دشتیاری و راسک تحت عنوان مجتمع زیرمجموعه سد پیشین،هم‌اینک شروع عملیات اجرایی از محل آبگیر، خط انتقال آب خام، تصفیه‌خانه و اتصال خطوط انفصال تا محل بند «شیرگواز» در مرحله شروع فرآیند انتخاب سرمایه‌گذار از طریق فراخوان ارزیابی کیفی است که با تکمیل و بهره‌برداری از طرح مذکور شاخص آب استان ۶ درصد ارتقا پیدا می‌کند.

او از تکمیل مطالعات و شروع عملیات اجرایی مجتمع ۵۵ روستایی شهرستان کنارک تحت عنوان مجتمع زیرمجموعه سد «کهیر» خبر داد و تصریح کرد: عملیات اجرایی این طرح با آبرسانی به روستاهای «انگورآباد» از توابع دهستان کهیر شروع شده و در صورت تکمیل شاخص استانی یک درصد ارتقا می‌یابد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان‌وبلوچستان با اشاره به اینکه ۱۸ روستای بخش مرکزی نیکشهر تحت پوشش مجتمع روستاهای زیرمجموعه سد «خیرآباد» قرار گرفته‌اند، افزود: فاز نخست عملیات اجرای خطوط انتقال شروع شده و در صورت تکمیل شاخص بهره‌مندی از آب آشامیدنی استان ۰.۵ درصد ارتقا می‌یابد.

او  از مجتمع روستایی «بریس» پسابندر به عنوان پنجمین مجتمع بهره‌مند از منابع آب پایدار نام برد و گفت: برنامه آبرسانی به هفت روستای نوار ساحلی شهرستان دشتیاری از دریا و عملیات شیرین‌سازی آن از سوی یک واحد آب شیرین‌کن در پسابندر در دست اجراست که با تکمیل آن شاخص استان ۰.۵ درصد ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.