به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نوتلا یکی از خوشمزهترین و معروفترین انواع شکلات فندقی صبحانه است که بافت خامهای و عطر و طعم لذیذ آن موجب شده تا تمام دنیا را شیفته طعم خود کند. درست کردن چیز کیک و کیک نوتلا خانگی یکی از جذابترین روشهای خوردن نوتلا است. طرز تهیه کیک نوتلا بسیار ساده است و بافت نرم و شکلاتی آن در زمان خوردن، شما را مدهوش طعم خوشمزه این کیک میکند. میتوانید این کیک نوتلا پنبهای را برای تولد فرزند یا همسرتان درست کنید و یا در یک دورهمی دوستانه از طعم شکلاتی این کیک لذت ببرید. طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا پنبهای و نرم خانگی به روش بازاری را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۸ نفر
آرد سفید: ۲۰۰ گرم
نوتلا: ۲۰۰ گرم
شیر: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
نمک: ۳/۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۳ عدد
فندق: به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
کیک نوتلا یکی از پرطرفدارترین انواع کیک خانگی شکلاتی و مجلسی است که طرز تهیه آن بسیار هم ساده است. در مرحله اول طرز تهیه کیک نوتلا خانگی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. با استفاده از همزن برقی تخم مرغها را برای حداقل ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملاً سبک و کرم رنگ شوند. بعد از اینکه تخم مرغها سبک شدند، همان طور که در حال هم زدن هستند، شیر و نوتلای آب شده را به آن اضافه کنید. قبل از اضافه کردن نوتلا آن را مقداری در مایکروویو بگذارید تا نرم شود و بعد به تخم مرغها اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کیک اسفنجی نوتلا پنبهای آردها را دو بار با بیکینگ پودر الک کنید. موادی را که در همزن ترکیب کرده بودید، داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا کم کم و یک قاشق-یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و با استفاده از لیسک به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید.
در مرحله سوم از طرز تهیه کیک نوتلا باید قالب کیک را انتخاب کنید و سطح آن را کمی روغن بزنید. میتوانید از کاغذ روغنی برای داخل قالب استفاده کنید. توجه داشته باشید که کیک نوتلا خانگی بعد از پخت تقریباً دو برابر میشود، پس از قالب کوچک استفاده نکنید. به اندازه نصف قالب مایع کیک درون آن بریزید و اگر مواد اضافه آمد، داخل قالبهای کوچک مافین بریزید. کیک را برای مدت ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. بعد کیک را از قالب جدا کنید و آن را با پودر قند، نوتلا و تکههای فندق تزئین کنید.
نکاتی درباره طرز تهیه کیک نوتلا
*بهتر است کیک نوتلا خانگی را داخل فر اجاق گاز درست کنید تا نرمتر شود.
*اگر به فر دسترسی ندارید میتوانید مواد را داخل یک ماهیتابه گود بریزید و با شعله پخشکن روی گاز درست کنید.
*برای اینکه کیک شما رنگ شکلاتی و تیرهتر داشته باشد، میتوانید در زمان اضافه کردن آرد، مقداری پودر کاکائو به آن اضافه کنید.
*برای نگهداری کیک نوتلا پنبهای میتوانید آن را در یک ظرف در بسته قرار دهید و تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری بیشتر کیک بهتر است آن را داخل فریزر قرار دهید. توجه داشته باشید که برای نگه داشتن کیک در فریزر بهتر است آن را تزئین نکنید. زمانی که کیک را از فریزر خارج کردید میتوانید آن را برای چند دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از اینکه کیک نرم و تازه شد میتوانید روی کیک نوتلا خانگیتان را با مقداری شکلات و فندق تزئین کنید.
*میتوانید این کیک را در قالبهای جدا و به صورت چند لایه نازک درست کنید و بعد روی هر کیک مقداری نوتلا، خامه شکلاتی و فندق بریزید و کیکها را روی هم قرار دهید و با مقداری شکلات رنده شده و نوتلای آب شده آن را تزئین کنید. کیک نوتلا یک کیک تولد شکلاتی هیجانانگیز برای بچهها و بزرگترهاست.
منبع: مجله کورش
انتهای پیام/
شکلات صبحانه هم خوبه
آخرین بار نوتلا چند خریدی؟؟؟