امسال در گیلان ۴ هزار و ۴۰۴ تن قارچ خوراکی تولید و روانه بازار شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، منوچهر پارسافر، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: امسال ۴ هزار و ۴۰۴ تن قارچ خوراکی به ارزش ۸۰ میلیارد تومان در استان تولید و روانه بازار شده است.

او  با اشاره به اینکه یک واحد تولید کمپوست با ظرفیت ۵ هزار تن در سال در املش مشغول به کار است و کمپوست مورد نیاز را در اختیار پرورش دهندگان قارچ می‌گذارد، افزود: ۱۱ واحد صنعتی تولید قارچ در گیلان با ظرفیت ۳ هزار و ۵۳۷ تن در سال و ۱۳۰ واحد خانگی با ظرفیت ۸۶۷ تن به تولید قارچ خوراکی در استان اشتغال دارند.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان  با بیان اینکه پرورش قارچ از جمله مشاغل جانبی است که نقش موثری در افزایش درآمد شالیکاران در کنار تولید برنج دارد، تصریح کرد: به دلیل شرایط آب و هوایی گیلان، محصول قارچ به سهولت پرورش می‌یابد.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.