به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینیهای خشک در مقایسه با شیرینیهای خامهای رژیمیتر و مدت زمان نگهداریشان بیشتر است. برای همین این بار قصد داریم طرز تهیه یک نوع شیرینی خشک به اسم نان بادام حلزونی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه نان بادام حلزونی
آرد ۵۰۰ گرم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر ۱۰۰ گرم
شیر کمچرب ۲۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
پوست پرتغال رنده شده یک قاشق چایخوری
مارگارین کمچرب ۵۰ گرم
خمیر بادام (بادام پوست گرفتهشده و چرخ شده با مقداری خاک قند) ۱۵۰ گرم
خامه قهوه سه قاشق غذاخوری
کشمش ۱۰۰ گرم
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
مقداری آرد برای تخته کار به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه نان بادامی حلزونی
مرحله اول
یک کاسه نسبتا بزرگ برداشته، آرد را داخل کاسه ریخته و در وسط آن یک فرورفتگی ایجاد کنید. خمیر مایه را اضافه کنید سپس یک قاشق چایخوری شکر و ۶ قاشق غذاخوری شیر ولرم اضافه کنید. شروع کنید از کنارههای کاسه مواد را چند دقیقه با هم ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. روی خمیر را با یک پارچه بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در محیطی نسبتا گرم قرار دهید.
مرحله دوم
بعد از این که خمیر پف کرد و به عمل آمد، ۵۰ گرم شکر و بقیه شیر ولرم را با نمک، پوست پرتقال و مارگارین مخلوط کرده و با خمیر اولیه ورز دهید. دوباره روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که حجم خمیر تقریبا دو برابر شود، آن را کنار بگذارید.
مرحله سوم
روی یک تخته مقداری آرد بپاشید. خمیر را با وردنه صاف کنید و به ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانتیمتر درآورید. خامه قهوه را روی خمیر ریخته و سطح آن را صاف کنید. خمیر بادام و کشمشها را روی خمیر ریخته و پخش کنید. پودر دارچین و بقیه شکر را اضافه کرده سپس از طرف باریکتر خمیر را لوله کنید و به شکل حلزون دربیاورید.
مرحله چهارم
فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کاغذ نسوز را روی سینی فر قرار دهید و شیرینیها را روی آن چیده و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. نان بادام حلزونی آماده است.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/