علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: طرح محله محور با عنوان سردار شهید قاسم سلیمانی دارای پشتوانه علمی محکمی است و اگر به خوبی اجرا شود میتواند در زمینه کاهش انتقال ویروس کرونا کارساز و موثر باشد.
او خواستار مشارکت همگانی و استفاده از همه ظرفیتهای استان در اجرای مطلوب این طرح شد و افزود: هلال احمر علاوه بر اجرای ۲ طرح ملی غربالگری و آمران سلامت، در ارائه خدمات دارویی، درمانی و تشخیصی از طریق داروخانه هلال احمر نیز پیشقدم بوده است.
خدادادی بیان کرد: راه اندازی مجدد بیمارستان طالقانی سابق و آزمایشگاه تشخیص کرونا با کمک دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و همچنین ارائه آموزشهای پیشگیرانه همگانی، راه اندازی کارگاههای تولید اقلام حفاظت فردی و توزیع بستههای بهداشتی در بین بیماران صعب العلاج از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر خوزستان در شرایط کرونایی به شمار میروند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان اجرای طرحهای حمایتی و محرومیت زدایی در مناطق حاشیهای و کم برخوردار را از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر استان جهت کاهش آثار اجتماعی شیوع ویروس کرونا، مطرح و با ارائه پیشنهاد گسترش مراکز آزمایشگاهی، از آمادگی جمعیت هلال احمر جهت راه اندازی ۲ مرکز دیگر تشخیص کرونا در سطح استان عنوان کرد.
خدادادی در خصوص اجرای طرح شهید سلیمانی، اظهار داشت: این طرح به دلیل مزین شدن به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از قداست خاصی برخوردار بوده و به همین دلیل باید به نحو احسن اجرا شود و اجرای مطلوب آن نیازمند تامین ضمانت اجرایی این طرح است که در گروی مرتفع نمودن مسائل مالی و لجستیکی است.
او با بیان اینکه همه دستگاهها و نهادها باید به مسئولان اجرایی این طرح کمک کنند تا با همدلی و مشارکت همگانی اجرایی شود، ادامه داد: بعد دیگر ضمانت اجرایی را حمایتهای قضایی دانست تا مامورین با آسودگی خیال و پشتوانهای محکم به انجام وظیفه بپردازند.
علی خدادادی با اشاره به اینکه طرح شهید سلیمانیطراحی با پشتوانه محکم علمی است که در چندین کشور نظیر چین، سنگاپور و ویتنام قبل از این به اجرا درآمده و با موفقیت به اهداف خود رسیده، بیان داشت: این طرح برنامه مقابله با ویروس کرونا را از حالت غیرفعال به مقابله فعالانه، بیماریابی و ورود به محلهها تبدیل میکند و اگر به خوبی اجرا شود میتواند کارساز و موثر باشد، ولی اگر به خوبی پیاده سازی و حمایت نشود تاثیرگذاری خود را از دست میدهد به همین دلیل ضروری است همه نهادها، مجموعهها و مردم علاوه بر اطلاع رسانی گسترده و آگاهی بخشی به آحاد جامعه، زمینه اجرای بهینه طرح را با همکاری و هماهنگی به نحو احسن فراهم آوریم تا نتایج مطلوبی را به دنبال داشته باشد.
او با اشاره به تفاهم نامه جمعیت هلال احمر و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجرای طرح مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت، تصریحکرد جمعیت هلال احمر خوزستان همه توان خود را جهت همکاری در این طرح به کار خواهد گرفت.
خدادادی یکی از رسالتهای جمعیت هلال احمر را در این طرح بازدید و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نظارت بر اجرای شیوه نامههای بهداشتی در ادارات، بانکها، مدارس، محلهای تجمعی از قبیل؛ بازارها، میادین میوه و تره بار و سایر واحدهای صنفی با همکاری کارشناسان بهداشت محیط و با مشارکت بسیج، اتحادیه اصناف، تعزیرات و داوطلبان مردمی توصیف کرد.
انتهای پیام/گ