به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عزیز رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: کشت گیاه دارویی کم آب بر چای ترش در اردیبهشت انجام و در نیمه آبان ماه نیز برداشت شده است.
رحیمی با بیان اینکه این محصول هم به صورت بذری و هم به صورت چای ترش برداشت میشود، تصریح کرد: چای ترش قابلیت فرآوری زیادی بهصورت استفاده در سالاد، ترشی، مربا و مخلوطهای دمنوشی دارد.
او، آبیاری کم و سودآوری زیاد از مزایای کشت چای ترش عنوان کرد و افزود: این گیاه میتواند در راستای تغییر الگوی کشت و توسعه گیاهان کم آببر نقش بهسزایی ایفا کند.
این مقام مسئول با بیان اینکه چای ترش نسبت به سایر گیاهان دارویی معطر، مقاومت بیشتری نسبت به شوری آب و خاک دارد، کشت این گیاه را برای مناطق با حاصلخیزی کمتر و با آب کمتر مناسب دانست.
او با استناد به یافتههای تحقیقاتی افزود: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمارهای و در نتیجه افزایش طول عمر میشود.
چای ترش یا چای مکی یک محصول وارداتی است که بیشتر از کشور عربستان وارد ایران میشود که طی سالهای اخیرا کشت آن در برخی نقاط کشور گسترش یافته است.
انتهای پیام/