در حالی که وزارت بهداشت دستور داده از ۲۸ آبان ماه، از ورود بیماران کرونایی به شهرهای دیگر جلوگیری شود اما زیرساخت ها آماده نیست‌.

محدودیت سفرها از شنبه،همه مسافران باید تست کرونا بدهند؟به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محدودیت های تعطیلی دو هفته ای این روزها تبدیل به تیتر اکثر خبرگزاری ها شده است و از طرف دیگر با افزایش و شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا بسیاری از محدودیت های جدید تردد توسط ستاد ملی مقابله با کرونا اعمال شد.

به طوری که مقرر شد از ۲۸ آبان ماه با راه اندازی یک سامانه که در آن لیست اسامی بیمارانی که تست کرونا و pcr آنها مثبت شده در اختیار بخش حمل و نقل عمومی قرار گیرد و از این طریق مانع ورود مسافران کرونایی تا ۱۴ روز شوند.  این افراد حق استفاده از ناوگان حمل ونقل عمومی را ندارند.

شرکت های حمل و نقل مسافری ملزم به استفاده از سامانه بیماران کرونایی هستند

هم اکنون بخش حمل و نقل هوایی و همچنین بخش حمل و نقل دریایی تا حدودی به این سامانه متصل شده‌اند اما هنوز بخش  حمل و نقل زمینی هستند که برای اجرای این طرح با اختلالات جدی جهت اتصال به سامانه مواجه هستند.

به طور مثال در بخش حمل ونقل جاده ای و مسافری هنوز بسیاری از شرکت ها برای صدور بلیت به هیچ عنوان کد ملی دریافت نمی کنند و از طرف دیگر تعداد زیادی از مسافران در بخش اتوبوسرانی در بین راه سوار این وسایل حمل و نقلی می شوند و هیچ شماره ملی از آن ها ثبت نخواهد شد.

بنابراین در بخش حمل ونقل عمومی به ویژه بخش جاده ای جای خالی نظارت بیشتر در این ایام به شدت دیده می شود.

محدودیت سفرها از شنبه،همه مسافران باید تست کرونا بدهند؟

صدور بلیت اتوبوس بدون کد ملی ممنوع!

در همین رابطه داریوش باقر جوان مدیر کل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با بیان اینکه سامانه که وزارت بهداشت طراحی کرده صدور بلیت بر مبنای کد ملی است، گفت: شرکت های حمل و نقل مسافری ملزم هستند از فردا بلیت را از طریق این سامانه و براساس کد ملی صادر کنند و در صورتی مسافری تستpcr (کرونا ) مثبت باشد حق ندارد تا ۱۴ روز از حمل ونقل عمومی استفاده کند.

او ادامه داد: بخش حمل و نقل عمومی تاکنون تمامی دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کرده و در این مدت تمامی اقدامات لازم از جمله ضدعفونی، فاصله گذاری اجتماعی بخش حمل و نقل و و استفاده از ماسک و دستکش در طول سفر را انجام داده اند.

باقر جوان تاکید کرد: تمامی شرکت های حمل ونقل مسافری ملزم هستند در صورتی که سامانه اجرایی شود از آن برای صدور بلیت استفاده کنند.

سازمان هواپیمایی از ورود مسافران کرونایی جلوگیری می کند

جلالی معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرده بود که ما آمادگی کامل برای اتصال به سامانه را داریم و تاکنون هم تمامی زیر ساخت های لازم توسط ایرلاین ها و شرکت های هواپیمایی فراهم شده است.

محدودیت سفرها از شنبه،همه مسافران باید تست کرونا بدهند؟

او ادامه داد: از بیست و هشتم آبان ماه اجازه ورود مسافران کرونایی را به بخش حمل و نقل هوایی نمی‌دهیم.

همچنین شب گذشته سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: بخشنامه وزارت بهداشت در خصوص تست منفی کرونا برای مسافران حمل ونقل هوایی، شامل همه مسافران نمی‌شود بلکه مربوط به افرادی است که قبلا به دلیل علائم کرونا، تست داده‌اند و تست آنها مثبت بوده است

این افراد برای بهره‌مندی از سفر، پس از طی دوران نقاهت و سلامتی کامل به مراکز معتبر وزارت بهداشت مراجعه کرده و پس از تست دوباره کرونا، نتیجه منفی بودن را هنگام استفاده از خدمات حمل و نقل هوایی به همراه داشته باشند.

بر اساس این گزارش، همه مسافران پروازهای داخلی ملزم به ارایه نتیجه تست منفی کرونا نیستند و ارایه تست منفی برای افرادی که مبتلا نیستند لازم نیست.

بروزرسانی سامانه در بخش دریایی باید انجام شود

در بخش دریایی هم در برخی از بنادر به دلیل وجود مشکل دسترسی به اینترنت و استفاده بسیار زیاد بومی های منطقه از شناورهای مسافری استفاده از این سامانه کمی مشکل ساز شده است.

عباس نژاد مدیر کل امور دریایی سازمان بنادر و دریا نوردی با بیان اینکه بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر جلوگیری از ورود بیماران کرونایی در تمامی بخش های حمل ونقلی از جمله حوزه دریایی و بندری ضروری است، گفت: این بخش نامه برای تمامی بخش های دریایی از جمله تمامی بنادر دریایی کشور ضروری است و ما از ۲۸ آبان ماه برای صدور بلیت براساس کد ملی اقدام می کنیم.

او ادامه داد: بر اساس این بخشنامه کسانی که در واقع تست کرونا آنها مثبت شده باشد حق ورود به شناور را ندارند و طبق این دستور العمل مسافران پس از ۱۴ روز و دریافت تست منفی می توانند از ناوگان حمل ونقلی استفاده کنند.

او با بیان اینکه برخی از بنادر مسافری برای استفاده از این سامانه باید به روز رسانی شوند گفت: برخی از بنادر به دلیل عدم دسترسی به اینترنت پر سرعت و به روز رسانی سامانه با مشکل مواجه هستند که سعی می کنیم در اسرع وقت این مشکل را برطرف کنیم.

این مقام مسئول در سازمان بنادر با اشاره به اقدامات سازمان بنادر در واکنش به کاهش سفر‌ها هم گفت: ما در بخش مسافر دریایی دو دسته متقاضی داریم. یک دسته بومیان منطقه هستند که به دلیل شرایط کاری شان و خدماتی که از سرزمین اصلی می‌گیرند رفت و آمد‌هایی را انجام می‌دهند و البته یک بخشی هم گردشگران هستند.

محدودیت سفرها از شنبه،همه مسافران باید تست کرونا بدهند؟

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی  در پایان هم یادآور شد: برای افراد بومی هم به دلیل اینکه تعداد سفرشان زیاد است، سازوکاری را تنظیم می‌کنیم تا با همکاری اداره کل بهداشت و درمان استان‌ها، مشکلی برای خدمات‌رسانی به آنان ایجاد نشود.

زیر ساخت های سامانه شناسایی بیماران کرونایی فراهم نیست

بخش ریلی که تمامی بلیت های آنها براساس کد ملی صادر می شود به گفته مدیر عامل شرکت راه آهن تمامی زیر ساخت ها فراهم شده و راه آهن آمادگی لازم برای جلوگیری ورود مسافران کرونایی را دارد.

محمد رجبی مدیر عامل رجا چندی پیش در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه هنوز سامانه‌ بانک اطلاعات بیماران کرونایی در اختیار شرکت‌های حمل‌ونقلی قرار نگرفته و این اقدام تنها در حد پیشنهاد از طرف وزارت بهداشت بوده است، گفت: چندی پیش وزارت بهداشت به ما اعلام کرده بود که همزمان با ارائه فهرست بیماران کرونایی توسط یک سامانه جامع، شرکت‌های ریلی مانع از ورود مسافران درگیر کرونا شوند.

او ادامه داد: در همان ابتدا شرکت راه‌آهن و تمامی شرکت‌های حمل و نقل ریلی رجا آمادگی خود را برای این موضوع اعلام کردند تا مانع از ورود بیماران کرونایی شوند، اما هنوز هیچ سامانه‌ای در اختیار شرکت‌های حمل و نقلی قرار نگرفته است.

مدیر عامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا توضیح داد: هم اکنون از نامه معاون وزیر بهداشت در رابطه با همراه داشتن تست منفی کرونا بی اطلاع هستم و تنها از ورود مسافرانی که نام آن‌ها در سامانه وزارت بهداشت قرار داشته باشد جلوگیری می‌کنیم که البته این سامانه هم هنوز کامل نیست.

رجبی بیان کرد: وزارت بهداشت هنوز به مراکز درمانی برای تکمیل اطلاعات متصل نیست و این اطلاعات هنوز تکمیل نشده است تا در اختیار شرکت‌های حمل و نقل ریلی قرار بگیرد.

مدیر عامل شرکت حمل و نقل ریلی تصریح کرد: شرکت راه‌آهن و تمامی بخش‌های حمل و نقلی این آمادگی را دارند که مانع از ورود مسافران کرونایی شوند، اما هنوز سامانه وزارت بهداشت در این رابطه تکمیل نشده است.
به گفته رجبی، شرکت‌ها این آمادگی را دارند که طرح ممانعت از ورود مسافران کرونایی را به صورت کامل اجرا کنند.

وزیر راه و شهرسازی: جلوگیری از ورود مسافران کرونایی به حمل و نقل عمومی 

در همین رابطه چندی پیش محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با جلوگیری از ورود مسافران کرونایی به ناوگان حمل و نقل گفت: در پایانه‌های ریلی، جاده‌ای و فرودگاهی از سامانه‌‌ای که طبق آن مسافران مبتلا به کرونا مشخص می‌شوند، استفاده می‌شود و از ورود مسافرانی که تست مثبت کرونا دارند جلوگیری خواهد شد.

گفتنی است، به تازگی علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای خطاب به معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مدیرعامل راه‌آهن و معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با موضوع اجتناب از هرگونه جابه‌جایی مسافر، به صورت هوایی، زمینی و دریایی بدون دریافت تست کرونا اعلام کرده است: در راستای اجرای بند هفت مصوبه جلسه چهل‌ودوم ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد عدم جابه‌جایی مسافران دارای تست کرونای مثبت و با عنایت به تسریع در قطع زنجیره انتقال کرونا از تاریخ ۲۸ آبان ۹۹ هرگونه جابه‌جایی مسافر به صورت هوایی، زمینی و دریایی بدون دریافت تست کرونا ممنوع است.

پاسکاری وزارت ارتباطات و بهداشت برای راه اندازی سامانه کنترل تردد بیماران کرونایی

اما طبق شنیده ها پاسکاری برای راه اندازی این سامانه بین وزارت ارتباطات و وزارت بهداشت همچنان وجود دارد و با وجود آنکه اعلام شد زیر ساخت های لازم در این بخش فراهم است باید ببینم از امروز این سامانه در بخش های مختلف حمل ونقلی استفاده می شود و آیا وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات زیر ساخت های لازم را در اختیار وزارت راه وشهرسازی قرار می دهد یا خیر و از سوی دیگر آیا نظارت های کافی برای اجرای درست این طرح هم وجود دارد.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۵:۵۶ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
چجوریه که برای گرون کردن بنزین یکشبه و خلق الساعه عمل میکنند اما برای قرنطینه کردن مهلت میدن تا همه برن مسافرت ؟؟؟؟؟؟!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۴ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
چجوریه که برای گرون کردن بنزین یکشبه و خلق الساعه عمل میکنند اما برای قرنطینه کردن مهلت میدن تا همه برن مسافرت ؟؟؟؟؟؟!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
صبا
۱۵:۳۲ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
چرا همش میگن از شنبه؟.... خب یه بار هم بگن از همین امروز..... مطمئن باشید منتظر زمان که باشی، دقیقا ان را از دست میدهی...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
چرا همش میگن از شنبه؟....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
این اعمال محدویت هاازجهتی خوبه اماپسرم بایدبره سربازی گفتن خودتون ببرینش بعدمن چی کارکنم باماشین راهی بفرستمش خطرناکه کروناخدای نکرده بگیره خواهش میکنم کسی جوابگوی من باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۲ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
شما با دنده یک برو تا برسی پادگان محدودیتها هم تموم میشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
کسانی که برای عشق و حال به مسافرت می روند را نیز جریمه کنید
دیگران چه گناهی کرده اند که باید به پای اینها بسوزند
پول دارند خانه دارند ماشین دارند و کرونا را هم به دیگران تحمیل می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
برای ترویج خرید پستی و اینترنتی دولت یه مقدار در این زمینه سرمایه گذاری کنه بد نیست
امروز یه بسه پستی داشتم رفتم اداره پست چند تا موتورسیکلت پکیده داشتن که روی هر کدوم میخواستن حداقل سی بسته جور واجور را برا توزیع بببندن شاید ده بار پخش و پلا شدن تا تونستن اونارو با وضع غیر ایمن ببندن اگه شکستنی هم بودن که دیگه تمام بود
یادمه وزیر صحبت از پخش هوایی این بسته ها میکرد دولت بد نبود دو کار در این زمینه انجام میداد.
۱_ به هر شهرستان حداقل دو تا وانت پراید با باربند فنس دار بزرگ طراحی میکرد تا بسته ها سالم و ایمن توزیع بشن
۲_ سایتهای فروش را مدیریت میکرد تا مردم خیلی از نیازهاشون را اینجوری تهیه میکردن که هم صرفه جوئی داشت و هم جلوگیری از کرونا میکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
میشه لطفا تکلیف مشخص فرمایید از شنبه مغازه ها می توانند باز کنند یا نه؟
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۲:۰۶ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
نوش دارو بعداز مرگ سهراب چه سود.
این تصمیم روزهای اول کرونا و مخصوصا ایام سفر باید گرفته میشد نه الان.
Netherlands
ناشناس
۱۱:۵۰ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
مسافران از قبل شنبه حرکت می کنن
این شمایید که خوش باورید که اگه تاریخ مشخص کنید کسی نمی ره مسافرت
بله تو اون تاریخ کسی نمی ره چون دیگه کسی نمونده که بخواد بره همه تا اون موقع رفتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
از هر مسافر باجبار بخوان تست كرنا داشته باشه حساب كنيد براي هر نفر هم 600000 هزار تومن براي انجام تست بگيرند. علي بركت ا،،، جه درامدي!!!!!!!! اصلا نفت فروش نره و صادرات هم نباشه
Iran (Islamic Republic of)
روح الله
۱۱:۰۴ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
خسته نباشید خب چه کاریه؟! راها رو میبندید بعد با اتوبوس و حجل و نقل عمومی میتونیم بریم مسافرت؟ خیلی خنده داره یعنی مشکل ماشین ها هستن؟ اگه قراره با حمل و نقل عمومی بشه رفت مسافرت میزاشتن راه ها باز باشه که بهتر بود لااقل هرکسی تو ماشین خودش بود و بیماری کمرت سرایت میکرد واقعا با این قانون های من دراوردی این دولت موندم فقط با این تعطیلی مردم رو بیچاره میکنه و از یطرف راحت خیلی ها قانون رو دور میزنن و میرن مسافرت و گند میزنن به همه زحمت ها این رکونا دیگع تمومی ندار۶ به نظرم باید دعا کنیم مسولین برن بحای کرونا!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
دزدی خیلی شده
France
دانیال
۱۰:۳۶ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
سلام

روز بخیر

آقا ما واسه فرودگاه شیراز اومدیم پسر عموم برسونیم نتونستیم بلیط اتوبوس یا هواپیما گیر بیاریم مجبور شدیم با ماشینم خودمون برسونیمش الان توی شیراز گیر کردیم نمیتونیم بیاییم به کی باید بگیم خونواده ما منتظر ما هستن اینجا رو هم کسی ندارم موندم خودم و ماشینم
France
دانیال
۱۰:۰۰ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
آقا ما خونمون اهوازه و الان شیراز هستیم چیکار کنیم ماشینمون با هواپیما بیاریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
هفته اینده قرار نیست کارخونه ها تعطیل بشن مگه کارگران کرونا نمیگیرن؟
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۰۹:۵۵ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
والا من چندباره با اتوبوس میرم و همیشه بین راه سوار میکنن . واسه اینکه گشت ورازت راه نبینه توی قسمت خواب راننده قایمش میکنن , گشت رد شد میاد میشینه رو صندلی , اصلا هم راننده کسی رو به استفاده از ماسک مجبور نمیکنه و حتی خودشون هم ماسک نمیزنن .
Netherlands
ناشناس
۰۹:۴۹ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
یعنی چی که فقط اتومبیل های شخصی نمی تونن رفت و آمد کنن ولی با اتوبوس و هواپیما و ... می شه . آخه اینم شد قرنطینه؟ اینا همش فیلمه واسه سرگرم کردن ما که بهشون به خاطر بی کفایتی هاشون گیر ندیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۴ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
اگه به وسایل حمل و نقل عمومی هم اجازه تردد ندن مردمی که یه شهر دیگه کار واجب دارن چجوری به کارشون برسن؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۸ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
بدی قوانین ما تبصره هست
Iran (Islamic Republic of)
بیداد
۰۹:۴۳ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
به شتر گفتن چرا گردنت کجه،؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۳ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
این طرح باید شفاف سازی بشه الان من برای بچه ام قراره بره دکتر یه شهر دیگه اگه منع خروج باشه باید چطوری به نوبت دکترش برسیم ؟
Iran (Islamic Republic of)
خداداد
۰۹:۲۵ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
چرا یکی به دولت برای عدم دریافت قبوض تذکر نمی دهد .. چرا دولت را محدود به دریافت نمی کنید ...
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۹:۲۳ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
متاسفم برای اونایی که راحتی خودشون رو به مرگ عزیزانشون ترجیح میدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۷ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
بايد پول تستم از راننده ها بگيرن چون قرار نيست بقيه رعايت كنن تازه پول خوش گذروني اونا رو هم بدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۵ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
هیچ موقع نشد مسئولین کارها رو درست و به موقع انجام بدهند ، الآنم همش نمایشه،
چون موقت و مقطعیه
تمام این سهل انگاریها بخاطر اینه که وجدان ندارند
آخرین اخبار