به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، ملیحه یغمایی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی گفت: خانم صغرا احمدی تولید کننده قارچ گانودرمای کشور توانسته است در شهرستانهای مختلف برای افراد بسیاری اشتغال زایی داشته باشد و تولید قارچ گانودرما را به عنوان یک شغل خانگی، رونق داده است.
یغمایی افزود: با همت این خانم کارآفرین، یک سالن تولید قارچ گانودرما در زندان بجنورد هم راه اندازی شده است و بانوان با دریافت آموزشها و کمکهای لازم، به تولید قارچ در زندان اقدام میکنند.
بیشتر بخوانید
او با بیان اینکه تولید قارچ گانودرما در استان، به روستاهای مختلف کشانده شده است، گفت: این بانوی کارآفرین، خرید تمامی قارچهای تولید شده در سالنهای روستایی را تضمینی خریداری و روانه بازار میکند.
یغمایی اظهار داشت: خانم احمدی، امروز برای شرکت در هجدهمین نمایشگاه انجمن صنعتگران و بازرگانان مستقل ترکیه (موسیاد) عازم این کشور همسایه شد.
او گفت: این بانوی بجنورد، به عنوان تنها دارنده مجوز تولید قارچ گانودرما در ایران، در این نمایشگاه حضور مییابد و امید میرود این حضور سبب رونق بازاریابی در این کشور همسایه باشد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در سال جهش تولید، ایجاد مشاغل خرد و خانگی و حمایت از کارآفرینان بانو از اولویتهای این دفتر است.
خام احمدی اهل بجنورد، ۲ سال پیش برای نخستین بار در کشور، توانست مجوز تولید قارچ گانودرما را دریافت کند.
قارچ گانودرما با نام لاتین reishi یا ganoderma از هزاران سال پیش در طب سنتی آسیای شرقی استفاده میشد. این قارچ در چین نمادی از سلامتی و طول عمر به همراه شادی و اقبال در زندگی بود و ۲ هزار سال در کشورهای مختلف شرقی به خواص درمانی آن اعتقاد داشتند.
این قارچ بو و طعم دلپذیری ندارد و خام آن قابل خوردن نیست. در کشورهای مختلف نظیر چین، ژاپن و کره این قارچ به صورت ترکیب با خوردنیها یا دمنوشهای مختلف به خصوص به صورت پودر شده مصرف میشود.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/د