در گزارش زیر طرز تهیه سرگنجشکی نخود را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرگنجشکی نخود از غذاهاس سنتیی استان قم است. این غذا شباهت‌هایی به کله گنجشکی تهران دارد، اما در این غذا از نخود نیز استفاده میشود. در اینجا شما را با طرز پخت این غذا آشنا می‌کنیم.


مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۴ تا ۵ عدد
سبزی خشک (ترخون، مرزه و ریحان): ۱- ۲ قاشق غذاخوری
نخود: ۱ پیمانه
ادویه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


بیشتربخوانید

طرز تهیه

ابتدا نخود و گوشت را در هاون کوبیده به آن مخلوطی از سبزیجات معطر و ادویه جات اضافه می‌کنیم و به صورت کوفته‌هایی به اندازه گردو در می‌آوریم.

سپس در ظرفی جداگانه یک عدد پیاز را به همراه کوفته‌ها در کمی روغن تفت داده گوجه فرنگی رنده شده و آب را به آن اضافه می‌کنیم.

در نهایت می‌گذاریم مواد خوب با هم بپزد آب کمی ته ظرف باقی بماند.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهر شاد
۲۰:۰۱ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
عالیست