به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،احمد حمزهزاده مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانشرقی گفت:با توافقات و پیگیریها، این اثر در شورای مربوطه مصوب شده است، اما برای تحقق ثبت جهانی این اثر، نیازمند همکاری تمامی دستگاههای دخیل و مردم اطراف هستیم.
او با تاکید بر اینکه حریم اثر هم تعیین و تمام شده است افزود: فاز بعدی اقدامات، پیاده کردن یک سری شرایط در داخل عرصه این اثر تاریخی است و یک سری ساخت و سازها که منطبق با شرایط یونسکو است، باید در این محل پیاده شود؛ با ادارات داخل محوطه نیز رایزنی شده تا جابه جا شوند و عرصه این اثر تاریخی کاملا آزاد شود.
او با تاکید بر اهمیت و اثرات ثبت جهانی بقعه شیح شهاب الدین اهری بر شهرستان بیان کرد: وقتی این مجموعه ثبت جهانی شده و اهر به عنوان شهری جهانی معرفی شود، گامهای بزرگی در مسیر توسعه شهرستان برداشته خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان با تاکید بر اینکه اداره کل میراث فرهنگی استان در سه حوزه تخصصی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ورود میکند، اظهار کرد: برخی شهرستانهای استان از ظرفیتهای ملی و جهانی برخورداند که شهرستان اهر یکی از آنها است.
حمزهزاده با بیان اینکه در شهرستان اهر در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هدف گذاری کردهایم افزود: یکی از اهداف ما معرفی و آماده کردن شهرستان به عنوان شهر هدف گردشگری طبیعی و طبیعت گردی است که در این میان کشاورزی نیز جایگاه خاصی داشته و در این مسیر تلاش میکنیم و برخی مجوزها نیز صادر شده است.
او تشریح کرد: در این رابطه پروژه آبگرم واقع در مسیر اهر_مشکینشهر مورد توجه بوده و یک سرمایه گذار قوی نیز ورود کرده و این پروژه آبگرم به زودی افتتاح میشود؛ همچنین مجموعه فندقلو نیز به شرکت دهیاران منطقه واگذار شده و یک سری اقدامات زیرساختی نیز انجام شده و آماده سرمایهگذاری است.
او با تاکید بر اینکه در سطح استان، شهر ملی صنایع دستی نداشتیم و امسال اهر به عنوان شهر ملی ورنی به ثبت رسیده است، گفت: اهر، ظرفیت لازم جهت تبدیل به شهر جهانی صنایع دستی در حوزه ورنیبافی را دارد.
انتهای پیام/