اصغری کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: میوهها و سبزیجات به دلیل آنتی اکسیدان مقدار قابل توجهی ویتامین آ و سی دارندکه نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد.
او افزود :مواد غذایی حاوی آهن ، روی و مغزها بسیار مفیداند و در عوض مواد غذایی چرب و شیرین و پرنمک به هیچ وجه توصیه نمی شود.
اصغری گفت: اضافه وزن و چاقی می تواند زمینه ابتلا به کرونا را افزایش دهد.
کارشناس تغذیه افزود:دریافت مواد غذایی را کنترل کنند و رژیمهای خودسرانه در این روزها نگیرند.
بیشتر بخوانید
او بیان کرد: در صورت ابتلا به ویروس کرونا بسته به گروه سنی باید تغدیه کنترل شود و مواد دریافتی مفید و مغزی باشد.
اصغری گفت : افراد مبتلا به کرونا کاهش اشتها دارند ، از وعدههای کوچک و متعدد استفاده کنند ، از غذاهای نفاخ پرهیز کنند
کارشناس تغذیه ادامه داد: مصرف زیاد مایعات در درمان و پیشگیری از کرونا موثر است.
در این روزهای کرونایی در کنار رعایت موارد بهداشتی باید حواسمان به تغدیه باشد تا بدنی مقاوم در برابر ویروس کرونا داشته باشیم.
انتهای پیام/ک