به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،به گزارش ایرنا ایوب کرد روز چهارشنبه در دیدار با فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: با راهاندازی دوربینهای جدید تعداد آنها در جادههای استان به ۵۰ دستگاه افزایش مییابد.
او بیان کرد: نصب تابلوها و علائم هشدار دهنده در جادهها یکی از وظایف راهداران است که متاسفانه در هر ماه آمار قابل توجهی از این علامتها همچون چراغهای چشمک زن سولار با تمام متعلقات، چشم گربه ای، بشکههای ایمنی، صفحات گاردریل و تابلوهای هشدار دهنده به سرقت میرود به طوریکه در ۶ ماهه نخست سالجاری خسارت این بخش افزونبر۶۰ میلیارد ریال بر آورد شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان گفت: توانمندی نیروی انتظامی در پیشگیری از وقوع جرم و کاهش سرقت علائم ایمنی در مسیرهای ارتباطی استان در کنار استفاده از ظرفیتهای مردمی و توان سایر دستگاههای اجرایی مرتبط بسیار تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه نبود تابلوهای مسیرنما و هشدار دهنده در جادهها رانندگان را با مشکلات متعددی مواجه میکند و در برخی موارد باعث بروز حوادث رانندگی میشود این اداره کل در کمترین زمان اقدام به جایگزینی علائم سرقت رفته در محورهای مواصلاتی تحت پوشش میکند.
کرد همچنین قاچاق سوخت و تردد اتباع بیگانه غیر مجاز را از دیگر معضلات در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
او بر پرهیز از ترددهای غیر ضروری و ماندن در خانه جهت قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا تاکید کرد و گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا شاهد کاهش تردد در مسیرهای ارتباطی استان و به تبع کاهش سوانح رانندگی حدود ۴۳ درصدی در راههای روستایی و ۲۴ درصدی در مسیرهای اصلی و فرعی استان هستیم.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان نیز بر برگزاری نشستهای هماهنگی با دستگاههای مرتبط و استفاده از ظرفیت مردمی، سران طوایف و ریش سفیدان به منظور کاهش سرقت علائم ایمنی در راههای ارتباطی استان تاکید کرد.
سردار احمد طاهری از آمادگی نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان بر برخورد قاطع با سارقان خبر داد و افزود: ضروری است به منظور کاهش سرقت علائم ایمنی در مسیرهای ارتباطی استان ضمن برگزاری گشتهای هدفمند مشترک بین پلیس راه، انتظامی و راهداری، نشستهای منظم کارشناسی و تصمیم ساز نیز مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/گ